Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2023
İş Makinası - MARUBENİ, AVRUPA’NIN EN İYİ KOMATSU DİSTRİBÜTÖRLERİ ARASINDA
MARUBENİ, AVRUPA’NIN EN İYİ KOMATSU DİSTRİBÜTÖRLERİ ARASINDA

MARUBENİ, AVRUPA’NIN EN İYİ KOMATSU DİSTRİBÜTÖRLERİ ARASINDA

Komatsu, Volvo Trucks, Dieci, Crown, Komatsu Joy ve Montabert markalarının Türkiye’deki satış ve satış sonrası hizmetlerini sürdüren Marubeni Dağıtım ve Servis, satış sonrası sunmuş olduğu hizmet kalitesi ve teknik altyapı ile Komatsu'nun Avrupa'daki 48 distribütörü arasında, Premier Partner Program kapsamında Platinum kategoriye giren dört distribütörden biri olmaya hak kazandı.

Marubeni Dağıtım ve Servis, Komatsu Yetkili Servis noktalarında sunulan hizmetleri kusursuz ve kesintisiz bir hale getirmek amacıyla belirlemiş olduğu kaliteli hizmet standartlarını tüm lokasyonlarında 5S sistemine bağlı olarak uygulamayı başarabilen sayılı distribütörler arasında yerini aldı. 5S sistemi, bir iş yerinde artık ihtiyaç duyulmayan malzemenin kaldırması (ayıklama), verimliliği ve akışı optimize etmek için öğelerin düzenlenmesi (düzenleme), tüm iş alanlarında çalışma ortamındaki kirliliğin ortadan kaldırılması (temizleme), iş güvenliğini maksimum seviyede tutmak için kodlama ve etiketleme (standartlaşma) ve iş yerini uzun vadede organize tutacak davranışlar (disiplin) geliştiren bir tekniktir. Tüm 5S kriterlerini başarıyla tamamlayan Marubeni Dağıtım ve Servis, Komatsu Premier Partner Programı’nda Platinum kategoride yer alarak hizmet kalitesini resmi olarak belgelendirmiş oldu.

Kullanıcıların işini kolaylaştıran güçlü satış sonrası hizmet programları

Yeni nesil Komatsu iş ve maden makinalarıyla sektöründe yeni bir dönemi başlatan Marubeni Dağıtım ve Servis, sunmuş olduğu 3 yıl / 6.000 saat ücretsiz bakım ve garanti ile yeni bir hizmet anlayışını Komatsu kullanıcılarıyla buluşturuyor. İş ortaklarının işlerini kolaylaştırmak amacıyla özel hizmet programları sunan Marubeni Dağıtım ve Servis, Türkiye genelindeki yaygın Komatsu yetkili servis ağında alanında uzman teknik ekiplerle müşterilerine üst düzey satış sonrası hizmetler sunuyor.

Komatsu iş makinalarını tercih eden kullanıcılar ve işletmeler, yetkili servis noktalarının yanı sıra müşterilerine tam 145 mobil servis aracı ile iş sahasında da bakım ve onarım hizmetlerine erişebiliyor. Firma, iş makinaları sektöründe satış sonrası hizmetlerde bir ilk olan AR Gözlük teknolojisiyle de müşterilerinin servis deneyimine hız katıyor. AR Gözlük sayesinde Komatsu teknik ekiplerinin Müşteri Destek Merkezi’ndeki mühendis ekibine bağlanarak süreci 4 kat daha hızlı sonuca ulaştırabildikleri belirtiliyor.

Marubeni Dağıtım ve Servis, 68 ülkede 136 yerleşkesi, toplam 463 konsolide şirketinde 45 binden fazla çalışanı bulunan Japonya merkezli Marubeni Corporation’a bağlı olarak faaliyet gösteriyor. Türkiye’de toplam 5 noktada 230 çalışan ile hizmet veren firma; Türkiye, Azerbaycan ve Gürcistan’da 50’den fazla yetkili satıcı ve servis noktasına sahip bulunuyor.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina