Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2023
İş Makinası - MEILLER DAMPER, DOĞUŞ OTOMOTİVLE YENİDEN TÜRKİYE’DE
MEILLER DAMPER, DOĞUŞ OTOMOTİVLE YENİDEN TÜRKİYE’DE

MEILLER DAMPER, DOĞUŞ OTOMOTİVLE YENİDEN TÜRKİYE’DE

Hidrolik sistemler, damper ve yarı römork ürünler alanında 170 yılı aşan tecrübeye sahip olan Meiller, Doğuş Otomotiv ile gerçekleşen distribütörlük anlaşması çerçevesinde yeniden Türkiye pazarında hizmet verecek.

Almanya’nın Münih şehrinde düzenlenen imza töreninin ardından bir açıklama yapan Doğuş Otomotiv İcra Kurulu ve Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bilaloğlu, Doğuş Otomotiv ile Meiller arasındaki iş birliğinin yıllar öncesine dayandığını belirterek,

Doğuş Meiller markası ile 2008 yılında Sakarya’da başladığımız üretim süreci, 2015 yılında kadar devam etmişti. 2015 yılında karşılıklı anlaşma ile sona eren iş birliğimiz, attığımız bu karşılıklı imzalar ile yeniden başladı. İşbirliğimizin başta ağır ticari araç sektörümüz olmak üzere, tüm taraflara hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

“Müşteri taleplerini dinledik”

Türk kullanıcılarının Meiller markasını yakından tanıdığını hatırlatan Doğuş Otomotiv Scania Genel Müdürü Tolga Senyücel,

Hizmet verdiğimiz sektör sürekli gelişiyor. İnşaat yatırımlarının sürekliliği yeni taleplere yol açıyor. Sektör geliştikçe müşterilerden gelen kalite bakımından en yüksek standartlara sahip Meiller Damper isteklerine kayıtsız kalmak istemedik. Bu yılın ikinci yarısından itibaren ilk etapta yarım boru tipi yarı römork damper modelimizi müşterilerimiz ile buluşturacağız. Klasik tip alüminyum yarı römork damperler de ürün portföyünde taleplere göre müşterilere sunulacaktır” şeklinde konuştu.

Türkiye genelinde 7 farklı noktada satış ve servis hizmetleri Doğuş Otomotiv tarafından sağlanacak olan Meiller markalı yarı römork damper ürünlerinin, temmuz ayında pazara sunulması bekleniyor.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina