Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2015
İş Makinası - Mercedes-Benz Türk, pazar payını artırarak liderliğini korumayı hedefliyor
Mercedes-Benz Türk, pazar payını artırarak liderliğini korumayı hedefliyor

Mercedes-Benz Türk, bayileriyle birlikte kamyon ürün grubu bazında yapılan çalışmaları, sektörü ve marka performansını İzmir Çeşme’de düzenlenen bayi toplantısında değerlendirdi.

31 bayiden katılan bayi yöneticileri, satış müdürleri, birinci ve ikinci el bayi satış danışmanları; Türkiye ve dünya genelinde sektördeki gelişmeler, Mercedes-Benz markasının pozisyonu, geleceğe yönelik hedef ve projeler hakkında bilgilendirildiler.

Toplantıda Mercedes-Benz Kamyon Pazarlama ve Satış Müdürü Bahadır Özbayır, bayi yönetici ve çalışanlarına sıkı işbirliği ve özverili çalışmalarından dolayı teşekkürlerini ileterek ikinci yarıyıl ile ilgili şunları söyledi: “Pazardaki tüm belirsizlik ortamına rağmen ekip olarak koyduğumuz hedeflere ulaşacağımıza inanıyoruz. Amacımız 2015 yılının sonunda satış rakamlarımızı yukarıya taşıyarak pazardaki güçlü konumumuzu perçinlemektir. Bu hedeflere ulaşmada satışta kuvvetli bayi teşkilatımız, satış sonrasında Müşteri Hizmetleri’miz, 2’nci elde TruckStore ve finansmanda Mercedes-Benz Finansman Türk operasyonlarımız güvencemizdir.”

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina