Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2014
İş Makinası - Met-Gün İnşaat, filosunu Tırsan damper ile güçlendirdi
Met-Gün İnşaat, filosunu Tırsan damper ile güçlendirdi

Met-Gün İnşaat, 13 adet Tırsan damperi Koçaslanlar Otomotiv’in Kocaeli plazasında düzenlenen törende teslim aldı. Tırsan bayisi Bursa Ağır Vasıta şubesi tarafından satışı gerçekleştirilen araçların teslimat töreni, Met-Gün Grup Satınalma Makina İkmal Müdürü Abdül Melik Ezer ve Bursa Ağır Vasıta Yönetim Kurulu Başkanı Lokman Koçaslan’ın katılımı ile gerçekleşti.

Satınalma Makina İkmal Müdürü Ezer, gerçekleşen teslimat töreninde yaptığı konuşmada; Tırsan ile iş birliği içerisinde olmaktan çok memnunuz. Tırsan’ı tercih etmemizdeki en önemli neden, markaya duymuş olduğumuz güven, araçların kalitesi, 2. el değerinin yüksekliği ve Tırsan Treyler’in sahip olduğu geniş servis ağıdır. Özellikle damper kasasının yüksek mukavemet gücü sayesinde hafriyat alanlarında, inşaat şantiyelerinde ve asfalt döküm işlerinde avantajlar sağlıyoruz. Araçların Finisher’a uyumlu olması da operasyonel işlerimizi kolay ve hızlı şekilde yapmamızı sağlamaktadır” dedi. Ezer; "Yeni yatırımlarımızda da Tırsan ve Bursa Ağır Vasıta ile işbirliğimizin devam etmesinden memnuniyet duyacağız” şeklinde konuştu.

Merkezi İstanbul olan Met-Gün İnşaat’ın Ankara, İzmir ve Balıkesir’de şubeleri ve şantiyeleri bulunuyor. Ağırlıklı olarak asfalt ve mıcır hafriyatı yapan firma, inşaat malzemeleri taşımacılığında da uzman konumda bulunuyor.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina