Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2021
İş Makinası - Metso Outotec’ten Lokotrack Serisine özel dijital lansman etkinliği
Metso Outotec’ten Lokotrack Serisine özel dijital lansman etkinliği

Metso Outotec’ten Lokotrack Serisine özel dijital lansman etkinliği

Metso Outotec, 27 Ekim 2021 tarihinde düzenleyeceği dijital lansman etkinliğiyle, Lokotrack® Serisi mobil kırıcı ve eleklerindeki yeniliklerle birlikte yeni Liveroom açılışını gerçekleştirecek.

Firma, Nordtrack™ Liveroom'un başarılı bir şekilde piyasaya sürülmesinden sonra, bu sefer amiral gemisi olan Lokotrack® Serisindeki yenilikleri ürün ve hizmet sunumları, 3D demolar ve çekilişlere çevrimiçi olarak tanıtacak.

Sabah ve öğleden sonra 2 seans halinde gerçekleştirilecek olan ve yaklaşık 60’ar dakika sürmesi beklenen etkinliğe katılmak için firmanın internet sitesi üzerinden önceden kaydolmak gerekiyor. Kayıt yaptıranlardan ilk 100 kişi ücretsiz bir hediye alacak.

Doğal kaynakların daha sürdürülebilir kullanımını sağlayan teknoloji, çözümler ve hizmetler geliştiren Metso Outotec, özellikle agrega üreticilerinin, madenlerin, metal işlemcilerinin ve geri dönüşümcülerin daha verimli ve güvenli bir şekilde üretmelerine yardımcı oluyor.

Ascendum Makina, Ağustos 2021 itibariyle Metso Outotec’in Türkiye’deki mobil, yarı mobil ve sabit kırma eleme ekipmanları gibi birçok ürününün satış ve satış sonrası hizmetlerini sağlıyor.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina