Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2019
İş Makinası - Michelin Türkiye’nin yeni Genel Müdürü Thibault Dornon oldu
Michelin Türkiye’nin yeni Genel Müdürü Thibault Dornon oldu

Michelin Türkiye’nin yeni Genel Müdürü Thibault Dornon oldu

Dünyanın en büyük lastik üreticileri arasında yer alan Michelin Türkiye Genel Müdürlüğü’ne daha önce Fransa Dış Ticaret Bakanlığı, Fransız Elçiliği ve Lafarge’da stratejik pozisyonlarda görev alan Thibault Dornon atandı. Dornon’un görevi devraldığı Manuel Montana ise Michelin Doğu Asya ve Okyanusya Genel Müdürlüğü’ne getirildi.

Fransa Dış Ticaret Bakanlığı özel bürosunda çalışma hayatına başlayan ve eğitimi sırasında Fransız Elçiliği’nde de çalışan Thibault Dornon, Kamu İlişkileri konusunda Lafarge Genel Müdür Yardımcılığı ve LafargeHolcim’de Doğu ve Güney Afrika ile Hindistan’dan Sorumlu Bölge Müdür Yardımcılığı gibi önemli pozisyonlarda bulundu. Dornon, kamu politikaları, konuşma yazarı ve halkla ilişkiler konusunda kapsamlı bir deneyime sahip bulunuyor.

2001 – 2005 yılları arasında ENS Paris’te Çağdaş Tarih bölümünü yüksek derece ile tamamlayan Thibault Dornon, 2001 – 2003 tarihleri arasında Kamu politikalarında uzmanlık 2003 – 2004 tarihleri arasında ise Cambridge Üniversitesi’nde Tarih alanında yüksek lisansını tamamladı.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina