Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2023
İş Makinası - MİDİLLİ HAFRİYAT, SANY EKSKAVATÖRLE VERİMLİ VE KOLAY ÇALIŞIYOR
MİDİLLİ HAFRİYAT, SANY EKSKAVATÖRLE VERİMLİ VE KOLAY ÇALIŞIYOR

MİDİLLİ HAFRİYAT, SANY EKSKAVATÖRLE VERİMLİ VE KOLAY ÇALIŞIYOR

Türkiye iş makineleri pazarındaki ağırlığını her geçen gün arttıran Sany, faaliyetlerini ağırlıklı olarak İstanbul’da yürüten Midilli Hafriyat’ın da tercihi oldu. Makine parkını genişletirken güç ve performans kadar yakıt tasarrufunu da önemsediklerini belirten Midilli Hafriyat Firma Sahibi Ramazan Midilli, Sany SY155U paletli ekskavatörün işlerini kolaylaştırdığını ve daha verimli çalıştıklarını kaydetti.

Putzmeister Türkiye, 2020 yılından bu yana grup firması olduğu Sany iş makinelerinin; paletli ekskavatörleri, yol ekipmanları, elektrikli kaya kamyonları gibi geniş bir ürün yelpazesini Türkiye pazarına sunuyor. Türkiye şartları için özel olarak geliştirildiği vurgulanan Sany ekskavatörlerin kullanım kolaylığı, verimlilik ve güvenlik açılarından da istenilen sonuçları verdiği belirtiliyor.

İş makinesinde sağlamlık, güvenlik, konfor, performans ve yakıt tasarrufunu önemsediklerini ifade eden Midilli Hafriyat Firma Sahibi Ramazan Midilli, Sany SY155U paletli ekskavatörün şantiye alanına kolay bir şekilde uyum sağladığını söyledi.

Güç ve kullanım konforu memnuniyeti artırıyor

Midilli Hafriyat’ta sadece firma sahibi olarak değil, operatör olarak da görev aldığını kaydeden Ramazan Midilli, kısa kuyruk tasarımlı Sany SY155U paletli ekskavatörün rahat bir kullanımı olduğunu belirterek,

SY155U modeli, 4,6 metre bom uzunluğu ve güçlü motoruyla işlerimizi bir hayli kolaylaştırdı. Sadece güç ve performans anlamında değil kabin konforunda da bize büyük bir kolaylık sağlıyor. Makinede standart olarak gelen klima, dokunmatik ekran, geri görüş kamerası ve led aydınlatma sistemi, çalışmalarımızda konfor ve güvenliği yükseltiyor. Aynı zamanda makinenin tüm sistemleri birbiriyle uyum içinde çalıştığı için bize yakıt tasarrufunda da büyük bir avantaj sağladı” dedi.

“Kısa sürede çözüm üretiyorlar”

Makineyi satın aldıktan sonra da firmadan bekledikleri ilgiyi görmeye devam ettiklerini söyleyen Ramazan Midilli, “Putzmeister Türkiye distribütörlüğündeki Sany iş makineleri, sektörümüzde önemli bir yere sahip oldu. Bu süreçte marka kadar asıl önemli olan satış sonrası hizmetler. Biz Putzmeister Türkiye’yi makineyle ilgili bir sorun veya aklımıza takılan bir detay olduğunda ne zaman arasak en kısa sürede bize çözüm üretiyorlar. Bu doğrultuda Sany memnuniyetimiz devam ediyor. Putzmeister Türkiye’ye ve SANY çalışanlarına çok teşekkürler ediyorum” ifadelerini kullandı.

Haberin videosu için: https://www.youtube.com/watch?v=bSfTLYU7XsU

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina