Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2024
İş Makinası - MİRAN HAFRİYAT, SANY İLE PROJELERİNDE AVANTAJ SAĞLADI
MİRAN HAFRİYAT, SANY İLE PROJELERİNDE AVANTAJ SAĞLADI

MİRAN HAFRİYAT, SANY İLE PROJELERİNDE AVANTAJ SAĞLADI

Dünya genelinde olduğu gibi Türkiye iş makineleri pazarındaki konumunu da her geçen yıl güçlendiren SANY, Miran Hafriyat’ın da tercihi oldu.

Ağırlıklı olarak inşaat, hafriyat ve altyapı çalışmaları yapan Miran Hafriyat, SANY iş makineleriyle saha üstünlüğünü korumaya devam ettiklerini söyleyen Miran Hafriyat firma sahibi Savaş Çakar, bir yıldır kullandıkları SANY SY385H model paletli ekskavatörün performansından memnun kaldıklarını belirtiyor.

SANY iş makineleri, Türkiye’de de SANY Group’un bir parçası olan Putzmesiter Türkiye distribütörlüğünde, SANY Türkiye olarak hizmet vermeye devam ediyor.

“Sany SY385H’nin sökü gücü ve seriliği çok iyi”

Pratik ve konforlu olan bu makinelerle verimliliği artırdıklarını dile getiren Miran Hafriyat firma sahibi Savaş Çakar,

Çalışmalarımızda 2023 yılından bu yana SANY SY385H paletli ekskavatörü kullanıyoruz. Makinenin tonajına göre sökü gücü, yüklemesi ve seriliği çok iyi. SANY iş makinelerini herkese öneriyorum” ifadelerini kullandı.

Konforlu kabin iş verimini arttırıyor

SANY SY385H, güçlü özellikleriyle dikkat çekerken, kabin konforu gibi birçok özelliğiyle hem makine sahipleri hem de operatörler tarafından tercih ediliyor. SANY SY385H hakkında görüşlerini paylaşan operatör Adem Yılmaz,

Çalışmalarımda son bir yıldır SY385H paletli ekskavatör modelini kullanıyorum. Makine gücü ve seriliğiyle iş potansiyelimize uygun bir çalışma gerçekleştiriyor. SY385H ile yüke girdiğimde herhangi bir sorun yaşamıyorum. Ayrıca makinenin kabin konforundan da oldukça memnunum. Tabii makine kullanım memnuniyetimiz SANY Türkiye’nin servis hizmetlerinde de devam ediyor. Servisi aradığımızda bize hemen yanıt veriyor” dedi.

Haberin videosu için;

https://www.youtube.com/watch?v=O7ayjDFJ-Xs

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina