Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2014
İş Makinası - Murat Terlemez, makine parkına 2 adet MST daha kattı
Murat Terlemez, makine parkına 2 adet MST daha kattı

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi’nde 1994 yılında şahıs firması olarak kurulan ve halen resmi kurum ve kuruluşlara taahhüt işleri, inşaat ve müteahhitlik faaliyetlerini sürdüren Murat Terlemez, Sanko İş ve Tarım Makinaları tarafından üretilen 6 Serisi MST kazıcı yükleyici ile makine parkını güçlendirdi.

Sanko Makina Bölge Satış Müdürü İzzet Kocalar ile Bölge Satış Sorumlusu Kerem Uçar'ın katıldığı törenle, 2 adet 6 Serisi MST kazıcı yükleyici, firma yetkilileri Kadir Terlemez, Murat Terlemez ve Durdu Terlemez’e teslim edildi.

6 Serisi MST kazıcı yükleyicileri makine parklarına katmaktan büyük mutluluk duyduklarını dile getiren Murat Terlemez, “Yerli ürün olması, 2013 yılında aldığım 6 Serisi MST kazıcı yükleyicilerden öncelikli olarak yakıt ve performans değerleri ile satış sonrası hizmetlerden son derece memnun kalmam ve Sanko Makina'ya duymuş olduğum sonsuz güven tercih sebebim olmuştur.” dedi.

Firma yetkililerine hayırlı olması temennisinde bulunan Bölge Satış Müdürü Kocalar, yerli üretime katkılarından dolayı Murat Terlemez ve firma yetkililerine teşekkür etti.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina