Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2015
İş Makinası - Myanmar’daki yeşim taşı madenine 10 yeni Terex TR60 kamyon siparişi
Myanmar’daki yeşim taşı madenine 10 yeni Terex TR60 kamyon siparişi

20 yılı aşkın bir süredir Yangon merkezli olarak faaliyet gösteren ve 10 yıldır yeşim taşı üretimi yapan madencilik şirketi Myanmar Thura, Kaçin eyaletindeki ocağı için 10 adet yeni Terex TR60 model kaya kamyonu satın aldı. 55 ton kapasiteli TR60’lar, Ekim 2015 ayı içerisinde Terex Trucks bölge bayisi olan LHM şirketi tarafından teslim edilecek.

Terex kamyonlarının Volvo İş Makineleri tarafından satın alınmasının dikkatlerini çektiğini belirten Myanmar Thura şirketi Genel Müdürü Kyaw Thura; “LHM bize yıllardır çok sayıda ekskavatör tedarik etti ve geçen süre zarfında onlarla çok iyi bir işbirliği sağladık. Madenimiz için yeni kaya kamyonu araştırmaya başlayınca, onlar sayesinde Terex TR60’lara karar vermekte hiç şüphe etmedik. Terex kamyonların Volvo tarafından destekleniyor olması bize güven veriyor. Gelecekteki yeni kamyon alımlarımız için sağlam temeller atacağımıza inanıyorum” dedi.

İklim koşulları sebebiyle yılda 6 ay aktif olan madende çalışacak TR60’lar, gece ve gündüz olarak günde iki vardiya şeklinde, her seferinde 55 ton ham madeni ayrıştırma ünitesine taşıyacak.

 

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina