Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2015
İş Makinası - New Holland, Adana Tarım Fuarı’nda da ürün çeşitliliğini sundu
New Holland, Adana Tarım Fuarı’nda da ürün çeşitliliğini sundu

New Holland, 18-22 Kasım 2015 tarihlerinde 9’uncusu düzenlenen Adana Tarım Fuarı’nda tarım sektörüne yönelik teknolojik çözümleriyle boy gösterdi. Fuarda New Holland’ın tarım makinelerinin yanı sıra kazıcı yükleyicileri, nokta dönüşlü mini yükleyicileri ve teleskobik yükleyicileri de sergilendi.

110 beygir motor gücüyle pazardaki en güçlü motora sahip olduğu vurgulanan New Holland B110B ve B115B kazıcı yükleyicileri; 4,5 litrelik turbo şarjlı motorları, endüstriyel uygulamalara yönelik motor tasarımı, üretimi ve satışı alanında etkili olan Fiat Power Train (FPT) tarafından sunuluyor. Standart sunulan değişken debili hidrolik pompa sisteminin, yüzde 10 oranında yakıt tasarrufu ve hızlı bir yatırım geri dönüşü sağladığı bildiriliyor.

Kazıcı yükleyici modellerinde bulunan powershift şanzıman, operatöre maksimum konfor sağlarken kolay erişimli geniş kabinlere sahip modellerle operatör konforu ön planda tutuluyor. Ayrıca motor ve servis noktalarına yer seviyesinden erişimle operatöre bakım kolaylığı da sunuluyor.

Nokta dönüşlü mini yükleyiciler, patentli dikey kaldırma özelliğine sahip

Nokta dönüşlü mini yükleyiciler, New Holland’ın patentli dikey kaldırma özelliğine sahip “Super Boom” tasarımıyla yüksek bir boşaltma yüksekliği ve erişimine sahip bulunuyor. Segmentinde iddialı kova koparma kuvveti ve boşaltma açısıyla da hızlı çevrim süreleri sağlarken verimliliği de artırdığı kaydediliyor. Yine segmentinin en uzun dingil mesafelerine sahip olan bu makineler, optimize edilmiş ağırlık merkezleriyle denge konusunda da ön plana çıkıyor.

Fuarda sergilenen tarım tip teleskobik yükleyicilerin ise 6, 7 ve 9 metre bom seçenekleriyle tarım, hayvancılık, elleçleme, farklı arazi işleri, büyük balyaların yüklenmesi gibi birçok farklı işte yüksek üretkenlikte çalıştığı aktarılıyor. LM serisi teleskobik yükleyicilerde 4,5 litrelik, 110 beygir gücünde Tier4A emisyon standartlarında çevreci motorlar kullanılıyor. Ters fan, hızlı ataşman değiştirici, klima, çeki demiri gibi standart ekipmanlar yapılan işi kolaylaştırmada avantaj sağlıyor. Vites değişimi ve ataşman yönetimi, joystick üzerinden sağlanarak operatörün konforuna katkı sağladığı belirtiliyor.

 

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina