Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2015
İş Makinası - New Holland, Komatek 2015’te yüksek performanslı iş makineleriyle boy gösterdi
New Holland, Komatek 2015’te yüksek performanslı iş makineleriyle boy gösterdi

Tarım makinelerinin yanı sıra verimli ve yüksek performanslı iş makineleriyle de sektördeki iddiasını sürdüren New Holland; 6-10 Mayıs 2015 tarihlerinde Ankara Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen KOMATEK 2015 - Uluslararası İş ve İnşaat Makine, Teknoloji ve Aletleri İhtisas Fuarı’nda toplam 12 farklı modeliyle yer aldı.

Özellikle kazıcı yükleyici grubuyla dikkat çeken New Holland, B110B ve B115B model iş makineleriyle fuar ziyaretçilerinden büyük ilgi gördü. New Holland, fuar süresince B110B ve B115B kazıcı yükleyicilerin yanı sıra paletli ekskavatör E245C, lastikli yükleyici W170, mini ekskavatör modelleri E16B, E39B ve E50B; nokta dönüşlü yükleyici modelleri L215, L218 ve L225 ve teleskopik yükleyiciler  LM1345 ve LM1745 ile ziyaretçilerden tam not aldı.

Fuarı ve sergilenen New Holland marka iş makinelerini değerlendiren Türk Traktör Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İrfan Özdemir; “New Holland B110B ve B115B kazıcı yükleyicilerimizin görmüş olduğu ilgiden çok memnunuz. Bu iki model, 110 bg’lik yüksek motor gücüyle şu an pazardaki en güçlü motora sahip. Bunun yanında değişken debili, pistonlu hidrolik pompa sistemiyle de yakıt sarfiyatında oldukça iddialı. Bu sayede güçlü motorunun avantajı olan kısa çevrim sürelerini ve üretkenliğini, düşük yakıt sarfiyatıyla birleştirerek oldukça verimli bir makine ortaya çıkarıyor” dedi.

New Holland markalı iş makinelerinin Türkiye’de rekabeti canlandırdığını belirterek sözlerine devam eden İrfan Özdemir, “Son teknoloji New Holland marka iş makinelerini sektöre kazandırarak; Türkiye'nin büyüyen inşaat sektörüne destek olmaktan dolayı mutluyuz” diye konuştu.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina