Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2019
İş Makinası - Nurol İnşaat, Raimondi Cranes ile iş birliğine devam ediyor
Nurol İnşaat, Raimondi Cranes ile iş birliğine devam ediyor

Nurol İnşaat, Raimondi Cranes ile iş birliğine devam ediyor

Nurol Şirketler Grubu’nun bir parçası olan Nurol İnşaat, Birleşik Arap Emirlikleri, Dubai’de bulunan çok katlı konut projesi Emaar Beach Vista şantiyesinde kullanmak üzere dört yeni Raimondi LR 213 model luffer vinç satın aldı.

Nurol İnşaat’ın Palm Jumeriah ve Dubai Marina arasında bulunan turistik ada üzerinde yaptığı proje 27 konutu kapsıyor. Raimondi, 2021 yılında tamamlanması planlanan inşaata yeni vinçlerin kurulumunu ve montajını üç ekip ile gerçekleştirdi.

Raimondi Cranes Orta Doğu Yöneticisi Wael Hasan yaptığı açıklamada: “Nurol İnşaat’ın istediği güvenlik ve verimlilik ölçütlerini sağlamak için öncelikle vinçlerin konumlandırılmasına dair bir saha planlaması yaptık. Şantiyede mevcut yapıların içine kurulan luffer vincin yüksekliği 50, yapı dışına kurulan iki vincin yüksekliği ise 55 metre. Raimondi’nin Orta Doğu operasyon ekibi aylık periyodlarda yerinde bakım yapacak ve genel satış sonrası bakım paketinin bir parçası olarak, vinçlerin 150 metreye ulaşmasını sağlamak için atlama prosedürünü uygulayacağız” dedi.

Nurol İnşaat İş Geliştirme Müdürü Tahsin Tahmaz ise “Nurol’un Raimondi Cranes ile olan başarılı iş birliği devam ediyor. Hızla devam ettiğimiz projemizin teklif aşamasında güvenliği, yüksek kaldırma performansını ve en az aksama süresi isteğimizi vurguladık. Çevikliği ve 14 tonluk maksimum kapasitesi gibi faktörlere dayanarak Emar Beach Vista şantiyesine Raimondi LR213’ün uygun olduğuna karar verdik. Raimondi Middle East, Nurol’un şantiyelerine bilinçli hizmet sunmaya devam etti.” ifadelerini kullandı.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina