Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2017
İş Makinası - Okan Acar, Genie’nin Türkiye ve Hazar Denizi Bölgesi Satış Müdürü oldu
Okan Acar, Genie’nin Türkiye ve Hazar Denizi Bölgesi Satış Müdürü oldu

Çeşitli endüstriler için kaldırma ve malzeme taşıma çözümleri sunan Terex’in bünyesinde bulunan Genie’nin Türkiye ve Hazar Bölgesi için yeni açılan satış müdürü görevine Buhan Okan Acar getirildi.

Orta Doğu Üniversitesi Elektronik Mühendisliği mezunu olan Buhan Okan Acar, daha sonra İstanbul Üniversitesi’nde Uluslararası İşletme Yönetimi bölümünde yüksek lisans yaptı. 2014 yılında Terex Finansal Hizmetler (TFS) ekibinin bir üyesi olarak Terex’e katılan Acar, bu görevi kapsamında bölgedeki tüm Terex birimleri müşterilerinin sorumluluğunu üstlendi. Acar, kariyerinin Terex’ten önceki sürecinde Türkiye’nin önde gelen forklift kiralama şirketlerinden birinde kiralama operasyonlarının başında bulunuyordu.

Atama hakkında konuşan Genie’nin Özel Müşteri ve İkinci El Ekipmanlar Kıdemli Müdürü Erik Geene, “Son iki yıldır Okan Bey ile yakın iş birliği içinde çalışmaktan zevk aldım. Uzun süredir sahip olduğu kiralama ve yerel pazar tecrübesinin ve derin pazar anlayışının kendisini Türkiye ve Hazar Denizi Bölgesi’ndeki müşterilerimizi destekleyecek doğru kişi haline getirdiğinden kuşku duymuyorum. Okan Bey, satış rolüne ek olarak müşterilerimizin ihtiyaçları için en iyi finansal tavsiyeler ve çözümler sunmaya da devam edecek.” dedi.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina