Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2018
İş Makinası - Onur Taahhüt Taşımacılık, Temsa İş Makinaları’ndan 128 adet Volvo kamyon aldı
Onur Taahhüt Taşımacılık, Temsa İş Makinaları’ndan 128 adet Volvo kamyon aldı

Sabancı Holding iştiraklerinden Temsa İş Makinaları, sektörün önde gelen şirketinden Onur Taahhüt Taşımacılık’a 128 adet kamyon satışı gerçekleştirdi. Uzun yıllardır iş makinelerinde Temsa Komatsu ile işbirliği yapan şirketin kamyon tercihi de Temsa ile oldu.

1981 yılında kurulan ve 2015 yılından bu yana Onur Taahhüt Taşımacılık olarak faaliyetlerine devam eden şirketin, araç filosuna 2017 yılı içinde 111 adet Volvo FMX Kamyon ve 17 adet Volvo FH Çekici kattığı duyuruldu. Teslimat töreninde Onur Taahhüt Taşımacılık İkmal Müdürü Murat Çakmak, Temsa İş Makinaları Kamyon Satış Grup Müdürü Kıvanç Kızılkaya ve Ankara Bölge Müdürü Utku Uzun yer aldı.

Ukrayna, Tunus, Suudi Arabistan ve Türkmenistan gibi çevre ülkelerde faaliyet gösteren Onur Taahhüt Taşımacılık’ın İkmal Müdürü Murat Çakmak, konu ile ilgili yaptığı açıklamada “Temsa İş Makinaları ile iş birliğimizin Komatsu markası ile 10 yılı aştığını söyleyebiliriz. Temsa İş Makinaları’nın Volvo Trucks distribütörü olmasının ardından işbirliğimizi son 1 yılda pekiştirdik ve daha uzun yıllar devam edeceğine inanıyoruz. Temsa İş Makinaları’nın özellikle Volvo Trucks ile işbirliğinden sonra, en büyük artısı elinde stoklu araç bulundurmasıdır. Lokomotif olarak Volvo Trucks’ın bizim için ayrı bir yeri var. Volvo Trucks’ı diğer markalarla kıyasladığınızda ilk maliyet yüksek gibi görünse de bunu yıllara yaydığınızda aslında çok daha iyi bir iş ortağı olduğunu ve size daha sonradan verdiğiniz paranın karşılığını işinize sağladığı faydalardan görebiliyorsunuz.” ifadelerinde bulundu.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina