Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2023
İş Makinası - ORBEL A.Ş. YERLİ ÜRETİM TÜRKTRAKTÖR İŞ MAKİNELERİNİ TERCİH ETTİ
ORBEL A.Ş. YERLİ ÜRETİM TÜRKTRAKTÖR İŞ MAKİNELERİNİ TERCİH ETTİ

ORBEL A.Ş. YERLİ ÜRETİM TÜRKTRAKTÖR İŞ MAKİNELERİNİ TERCİH ETTİ

Türkiye'nin otomotiv sektöründeki ilk üretici kuruluşu TürkTraktör, iş makineleri alanında yerli üretimdeki başarılı faaliyetlerini sürdürüyor. TürkTraktör, Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin iştiraki olan Orbel A.Ş’ye ilk iş makineleri teslimatını gerçekleştirdi.

Teslimat törenine TürkTraktör Bölge Müdürü Mehmet Akbana, TürkTraktör Bölge Yöneticisi Atakan Ataman, TürkTraktör Bölge Yetkili Servisi-Doğuş Makine Yunus Aydın, Orbel A.Ş İdari ve Mali İşler Direktörü Tuna Daylan ve Orbel A.Ş Teknik Destek Müdürü Ali Galip Çelebi katıldı. Yerli üretim 4 adet CASE 695SV Kazıcı Yükleyici, Orbel A.Ş’nin faaliyet gösterdiği inşaat, yol yapım, temizlik ve restorasyon gibi alanlarda her türlü ihtiyacını karşılayacak.

TürkTraktör İş Makineleri İş Lideri Boğaç Ertekin, yerli üretim iş makinelerinin faaliyet alanlarının genişlemesinden memnuniyet duyduğunu belirtti. Ertekin,

70. yılına gün sayan TürkTraktör olarak, 2013 yılından bu yana iş makineleri alanında da faaliyet gösteriyoruz. Yerli üretim çalışmalarımız doğrultusunda 2020 yılında CASE ve New Holland markalı kazıcı yükleyici iş makinelerini tesislerimizde üretmeye başladık. Esnek üretim kapasitemiz, çevik çalışma stratejimiz, yaygın bayi ve servis ağımız ile pazarda önemli bir yer edindik. ‘Şehirleri Dönüştürür, Geleceğe Hazırlar’ amacımızın ışığında müşterilerimizin her türlü ihtiyacında yanında olacak ürün ve hizmetleri sunmak için gayret göstermeye devam edeceğiz. Teslimini gerçekleştirdiğimiz yerli üretim CASE 695SV Kazıcı Yükleyici iş makinelerimizin, Ordu’ya ve Orbel A.Ş’ye hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

CASE 695SV ile yakıt ekonomisi ve uzun kullanım ömrü

Yerli üretim CASE 695SV kazıcı yükleyicinin, Common-Rail yakıt enjeksiyon sistemine sahip Faz 5 emisyon standartlarına uyumlu motoruyla hem daha çevreci olduğu hem de yüksek performanstan ödün vermediği belirtiliyor. Yakıt ekonomisi özelliği ile ön plana çıkan CASE Kazıcı Yükleyicilerde, SV Serisi ile birçok yakıt ekonomi işlevi de makine üzerinde yer alıyor. Viskoz gövdeli soğutucu fan; motorun soğuk olduğu ilk çalışma esnasında devreye girmeyerek gereksiz güç ve yakıt tüketiminin önüne geçiyor. Otomatik rölanti sistemi arka kazıcı joysticklerin bırakılması sonrasında motoru rölanti devrine alarak yakıt tasarrufu sağlıyor. Pistonlu tip hidrolik pompa ise sadece ihtiyaç anında devreye girerek her zaman maksimum yakıt ekonomisi sunuyor.

Ağır hizmet tipi şanzıman ve akslar uzun dayanım ve kullanım ömrü sunarken, Sınırlı Kaydırmalı Diferansiyel (LSD) sayesinde, kaygan ve gevşek zemin koşullarında tekerleklerin patinaja düşmesini engelleyerek her zaman maksimum çekiş performansı sunar. Güçlendirilmiş eğilimli bom tasarımı ile daha derin dik kazı imkânı tanıyan CASE 695SV Kazıcı Yükleyicide teleskopik arm ve kırıcı hidrolik tesisatı standart olarak bulunuyor. Geniş yükleyici kovası her bir çevrimde daha fazla üretkenlik sunarken, otomatik sarsıntısız yürüyüş sistemi operatörün kabin içerisindeki konforundan taviz vermiyor.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina