Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2022
İş Makinası - Orman Genel Müdürlüğü, parkını John Deere greyderlerle güçlendirdi
Orman Genel Müdürlüğü, parkını John Deere greyderlerle güçlendirdi

Orman Genel Müdürlüğü, parkını John Deere greyderlerle güçlendirdi

Türkiye’nin orman ve orman kaynaklarını sürdürülebilir ve topluma çok yönlü faydalar sağlayacak şekilde yönetmek üzere faaliyet gösteren Orman Genel Müdürlüğü, orman yollarının yapımı ve bakımında kullanmak üzere 5 adet John Deere 670GP model greyderi bünyesine kattı.

Yol bakım ve inşasında kullanılan tüm makine ve tesisleri bir arada sunan Wirtgen Group’un Türkiye’deki kendi şirketi olan Wirtgen Ankara tarafından teslim edilen greyderler için 19 ve 20 Ocak 2022 tarihlerinde, Manisa’da Orman Genel Müdürlüğü personeline eğitim verildi. Eğitime; 10’u operatör ve 7’si makine ikmal ve saha mühendisi olmak üzere toplam 17 kişi katıldı. John Deere’in 1960’lı yıllara uzanan tarihçesinin anlatımıyla başlayan eğitime, Wirtgen Ankara servis personelinin yanı sıra Almanya’da gelen bir teknisyen de katıldı.

John Deere’ın 1960’larda pazara sunduğu JD 570 model dünyanın ilk ön teker artikülasyonlu belden kırma greyderi sayesinde operatörler oturdukları koltuktan kalkmadan şev kesebilmeye başlamışlardı.

Uzmanlar tarafından verilen teorik eğitimin ardından geçilen saha eğitiminde ise makinelerin tüm özellikleri, uygulamalı bir şekilde Orman Genel Müdürlüğü personeline tanıtıldı. Operatörler makineler üzerinden bire bir kullanım eğitimi aldılar. Eğitimin sonunda katılımcılara eğitim sertifikası verildi.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina