Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2018
İş Makinası - Parker’ın Hareket ve Kontrol Sistemleri Tırı yeniden Türkiye’de
Parker’ın Hareket ve Kontrol Sistemleri Tırı yeniden Türkiye’de

 Hareket ve kontrol teknolojileri alanında faaliyet gösteren Parker Hannifin, son teknoloji ile üretilmiş hidrolik, pnömatik ve elektromekanik ürünlerini tanıtmak amacıyla tüm Avrupa’yı Hareket ve Kontrol Sistemleri Tırı ile arşınlıyor. Bu kapsamda Parker’ın tırı, 09 Nisan – 20 Nisan tarihleri arasında Türkiye’yi de ziyaret edecek.

Türkiye’nin 5 ilinde, 9 farklı noktada duracak olan Hareket ve Kontrol Sistemleri Tırı, hidrolik, pnömatik, elektromekanik, proses kontrol, hız kontrol cihazları ve hassas akış kontrolü ürün portföyüne ait 200’den fazla ürünü, sergi panoları ve interaktif alanlar ile müşterilerinin beğenisine sunmaya hazırlanıyor.

Bu tır sayesinde Parker’ın distribütörlerini, OEM ve son kullanıcılarını yerinde ziyaret edebilme şansı yakaladığı; müşterilerinin mühendislik gereksinimlerini anlayabildiği ve güçlü ekibi ile yerinde eğitimler, tanıtımlar yaparak müşterilerinin ihtiyaçlarına anında cevap verdiği belirtiliyor. Taşınabilir sergi alanı yapısına sahip olan tır ise fuar deneyimini müşterilerin ayağına götürülmesine ve zamandan tasarruf edilmesine olanak sağlıyor.

Yenilikçi ve modern fuar deneyimi
Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Parker Merkez ve Doğu Avrupa Satış Şirketi OEM Uygulamaları Geliştirme Müdürü Necip Çayan, yılsonuna kadar 13 ülkede 32 gün boyunca hizmet gösterecek olan tırın, firmanın yenilikçi ve modern yaklaşımını yansıtacak şekilde tasarlandığını vurguluyor. Yakıt tasarruflu ve Euro 6 uyumlu olan Hareket ve Kontrol Sistemleri Tırı, aynı zamanda Parker’ın elektro-hidrolik pompa (EHP) sisteminin yönettiği 5 hidrolik aksa, GVM motoruna, MC mobil sürücüye ve hidrolik pompaya sahip. Bu sayede tır, iki yana genişleyerek 48 m2'lik alanda tamamen klimalı, konforlu, aydınlık ve havadar bir sergi alanı sunuyor.

Hareket ve Kontrol Sistemleri Tırı’nın Türkiye Durakları:
Yola ilk çıktığı 02 Mart 2015‘ten bu yana İngiltere, Polonya, Fransa, Hollanda, İsveç, Almanya, İsviçre ve İrlanda’daki önemli sanayi bölgeleri ile tesislerini ziyaret eden araç, Türkiye’ye ilk defa 2015 yılının Ağustos ayında geldi. 10 ilde ve 13 durakta ürün ve çözümlerini müşteriler ile buluşturan Parker, Bursa Tofaş Otomobil Fabrikası ziyareti sırasında 306 ziyaretçi ile Avrupa ziyaret rekorunu kırdı. Yeni rekorlar için tekrar Türkiye’ye gelen aracın durakları ise şu şekilde listeleniyor:

  • 09 Nisan 2018 / Ankara - FNSS Savunma Sistemleri A.Ş.
  • 10 Nisan 2018 / Ankara - Hidromek A.Ş.
  • 11 Nisan 2018 / Ankara - Ostim OSB (10:00 - 14:00) *
  • 12 Nisan 2018 / Kütahya - Kütahya Porselen San. A.Ş.
  • 13 Nisan 2018 / Bursa - Tofaş Türk Otomotiv Fab. A.Ş.
  • 16 Nisan 2018 / Bursa - Oyak Renault Otomotiv Fab. A.Ş.
  • 17 Nisan 2018 / İzmit - GOSB Merkez Binası Önü (10:00 - 15:00) *
  • 19 Nisan 2018 / İzmir - Çiğli OSB (11:00 - 17:00) *
  • 20 Nisan 2018 / İzmir - BMC Otomotiv San ve Tic A.Ş.

* Detaylı bilgi ve kayıt için: www.parker.com/trucktour

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina