Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2014
İş Makinası - Petrol Ofisi ve MAN işbirliği sektördeki standartları geliştiriyor
Petrol Ofisi ve MAN işbirliği sektördeki standartları geliştiriyor

Petrol Ofisi Madeni Yağlar Teknik Hizmet Müdürlüğü ve MAN Kamyon ve Otobüs A.Ş. Satış Sonrası Hizmetler Grup Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen; 2013 yılında Türkiye pazarında satılan araçların bakım aralıklarının optimizasyonu projesi meyvelerini veriyor.

Proje kapsamında Türkiye’nin farklı bölgelerinde en zorlu şartlarda çalışan MAN araçlarından belirli aralıklarla kullanılmış yağ numuneleri alınarak test edildi.

Petrol Ofisi Teknik Hizmetler Müdürü Engin Tekkeli, sene boyunca süren çalışmalarda 500’e yakın yağ numunesinin Petrol Ofisi Madeni Yağlar Laboratuvarı’nda detaylı olarak analiz edildiğini ve yorumlandığını ifade ederek; Uzun soluklu bu saha çalışması kapsamında, MAN 3477 normuna uyan, tam sentetik Maximus LA 10W-40 motor yağlarının, en zorlu şartlarda bile en yüksek korumayı sağladığı görülmüştür. İnşaat grubunda yağ değişim aralıkları 800 saate kadar uzatılabilmiş; çekici grubunda da yağ değişim aralığı yakıt tüketimine bağlı olarak yükseltilmiştir.” dedi.

MAN Kamyon ve Otobüs A.Ş. SSH Grup Müdürü Can Cansu yaptığı açıklamada, MAN’ın sektördeki standartları yeniden belirlediğini ifade ederek şunları söyledi: “Hizmet verdiğimiz tüm ticari araç gruplarında, inşaat kamyonlarından çekicilere, şehirlerarası otobüslerden çöp kamyonlarına, yağ değişim aralıkları, yakıt tüketimi üzerinden hesaplanmaya başlamıştır.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina