Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2022
İş Makinası - PLATFORM GÜNLERİ 2022 İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI!
PLATFORM GÜNLERİ 2022 İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI!

PLATFORM GÜNLERİ 2022 İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI!

Personel yükseltici platform sektörünün Türkiye’deki çatı kuruluşu Platformder tarafından düzenlenen ve Hybrid İletişim tarafından organize edilen Platform Günleri 2022 için sayılı saatler kaldı. Bu yıl ikincisi düzenlenecek olan etkinlik, 25-26 Kasım 2022 tarihlerinde İstanbul Tuzla’daki Autodrom İstanbul tesislerinde gerçekleştirilecek.

Acarlar Makine, Akümser, Anko Enerji, Biglift, BRS Akü, ELS Lift, Enka Pazarlama, Genie, Kanar Makine, LGMG, Liftser, Makser, Mekalift, Merlin Enerji, Ostim Akü, Önder Lift, Sabır Kimya, Uygunlar, Yapı Kredi Leasing ve Zoomlion firmalarının stantları ile yer alacağı organizasyona Sader Akü ve TVH firmaları da destek sağlıyor.

Platform Günleri 2022’de üretici firmalar, distribütörler, kiralama firmaları, finans kuruluşları, destek ürün ve hizmet sağlayıcıları ve nihai kullanıcılar bir araya gelme fırsatını bulacak.

Etkinlik iki gün boyunca 10.00 ila 17.00 saatleri arasında; yeni ürünleri kullanma ve deneyimleme, ürün lansmanları, özel kampanyalar, yarışmalar, seminerler, eğitimler, keyif veren aktiviteler ve canlı yayınları ile ziyaretçilerini bekliyor olacak.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina