Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2023
İş Makinası - PLATFORM GÜNLERİ 2023 SEKTÖRÜ İSTANBUL’DA BİR ARAYA GETİRECEK
PLATFORM GÜNLERİ 2023 SEKTÖRÜ İSTANBUL’DA BİR ARAYA GETİRECEK

PLATFORM GÜNLERİ 2023 SEKTÖRÜ İSTANBUL’DA BİR ARAYA GETİRECEK

Personel yükseltici platform sektörünün Türkiye’deki çatı kuruluşu PLATFORMDER tarafından düzenlenen ve Hybrid İletişim tarafından organize edilen Platform Günleri organizasyonun üçüncüsü, 21-22-23 Eylül 2023 tarihlerinde, İstanbul Tuzla’daki Autodrom İstanbul tesislerinde gerçekleştirilecek.

Üretici firmalar, distribütörler, kiralama firmaları, finans kuruluşları, iş sağlığı ve güvenliği uzmanları, kamu kuruluşları, destek ürün ve hizmet sağlayıcıları ve ülke genelindeki nihai kullanıcılar, yoğun talep üzerine, bu yıl 3 gün olarak organize edilen bu etkinlikte bir araya gelecek.

Uluslararası Platform Federasyonu’nun (IPAF) bu yıl resmi partner olarak katılacak olması, etkinliğin uluslararası kimliğine güç katacak. Platform sektöründeki üretici, satıcı, kullanıcı, kiralama ve eğitim firmalarını temsilen, kar amacı gütmeden, 1983 yılında kurulan IPAF, platformların verimli ve güvenli şekilde kullanılması için küresel anlamda çeşitli faaliyetler gösteriyor. Dünya üzerinde çalışan tüm platformların ortak bir forum alanı olarak da tanımlanan IPAF’ın, platformların tasarım, güvenlik ve test prosedürlerinin geliştirilmesinde önemli katkılar sağlıyor.

Sektörün tüm yeni modelleri demolarla tanıtılacak

Platformder Yönetim Kurulu Başkanı Saruhan Günaydın; her geçen yıl hızla büyüyen sektörün, bu yıl da “Yükselmeye Devam Et!” sloganıyla etkinlikte bir araya geleceğini belirterek,

Daha önce yapmış olduğumuz iki etkinlik bizlere gösterdi ki, sektörün ihtiyacı bu şekilde bir etkinlikle çok iyi bir şekilde karşılanabiliyor. Çünkü tüm dünyada bizim sektörün özelinde bu ve benzeri etkinlikler periyodik olarak yapılmaktadır. İlkini 1 günlük, ikincisini 2 günlük yaptık ve gelen yoğun talep üzerine bu sene etkinliği 3 güne çıkardık” ifadelerini kullandı.

Her geçen yıl gelişen imalat teknolojileri, yüksekte çalışma işlerinde de alternatif ekipman kullanma ihtiyacını beraberinde getiriyor. Platform Günleri 2023’ün bu kapsamda önemli olduğunu ifade eden Saruhan Günaydın;

Bu kapsamda özellikle yüksekte güvenle çalışmaya konsantre olmuş bu etkinliğimizde, sektörlere göre yüksekte güvenli çalışma ön planda olacaktır. Etkinliğe katılan tüm ziyaretçileri; yeni ürünleri kullanma ve deneyimleme, ürün lansmanları, özel kampanyalar, yarışmalar, seminerler, eğitimler, keyif veren aktiviteler ve canlı yayınlar bekliyor” dedi.

Dijital aktiviteler farkındalık oluşturacak

Platform Günleri 2023’ün dijital aktiviteler ile ön plana çıkacağını belirten Günaydın;

Marka farkındalığı oluşturmak ve filonuzu yenilemek, birçok ürün grubunu aynı platformda değerlendirme imkânı yakalamak, sektör profesyonelleri tarafından düzenlenen etkinliklere katılarak vizyon kazanmak, yeni iş bağlantıları kurmak, ürün ve hizmetlerin kalitesini karşılaştırmak, yeni ürün ve hizmetleri keşfedebilmek, firmamızın ihtiyacı olan ürünleri için çözüm bulmak, personel yükseltici platform sektöründe kullanılan yeni teknolojileri incelemek adına herkesi etkinliğimize bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina