Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2023
İş Makinası - PLATFORMDER YÖNETİM KURULUNDA SARUHAN GÜNAYDIN GÜVEN TAZELEDİ
PLATFORMDER YÖNETİM KURULUNDA SARUHAN GÜNAYDIN GÜVEN TAZELEDİ

PLATFORMDER YÖNETİM KURULUNDA SARUHAN GÜNAYDIN GÜVEN TAZELEDİ

Personel yükseltici platform sektörünün ülkemizdeki çatı kuruluşu PLATFORMDER ’in 4. Olağan Genel Kurul Toplantısı, 16 Mayıs 2023 tarihinde İstanbul’da gerçekleştirildi. Genel Kurula tek liste ile giren Saruhan Günaydın, yeniden Yönetim Kurulu Başkanı olarak seçildi.

AT Leasing ve Sader Akü firmalarının sponsorluğunda gerçekleştirilen Genel Kurulda konuşan Saruhan Günaydın, şunları söyledi:

“2021 yılı haziran ayında, pandemi sonrası, sayın Servet Ayhan’dan almış olduğum bayrağı, daha ileriye götürmek için kurullarımızla yoğun bir çalışma sürdürmeye gayret gösterdik. Derneğimiz kurulduğundan bugüne kadar bazı başarılar kolay elde edilmedi. Kendi şirketlerimize, ailemize ayırabileceğimiz zamanı ve imkânı PLATFORMDER’in güçlenmesi için seferber ettik. Bütün faaliyetlerimizi mütevazi bütçelerle ama tarafsız kalabilmenin gönül rahatlığıyla gerçekleştirdik. PLATFORMDER olarak kuruluşumuzdan bu yana taviz vermediğimiz gönüllülük, bağımsızlık ve şeffaflık ilkelerimizle; kurumlara ve kişilere değil, konulara ve görüşlere taraf olma anlayışımızla bugünlere ulaştık.

PLATFORMDER; temsil ettiği sektöre çeşitli şekillerde fayda sağlamak, sektörel problemleri üyeleri vasıtasıyla tespit ederek çözüm önerileri geliştirip bu doğrultuda faaliyetler yürütmek, istihdama katkı sağlamak, sektör paydaşlarını ekonomik olarak güçlendirmek ve haklarımızı bilmemize katkı sunmak için çalışmalarına devam edecektir.”

Geçmiş dönem faaliyetleri hakkında bilgi veren Günaydın;

“Sivil toplum kuruluşu olmanın koşulları ve sektörün talepleri değişerek artmaya devam etmektedir. Dolayısıyla derneğimiz artık sadece bir sektör derneği değil, günümüz koşullarına göre, gerçek anlamda bir STK olarak faaliyet göstermek durumundadır. Önümüzdeki yıllarda bir ihtisas derneği olarak ilkelerini koruyan, bireysellik kaygısını aşmış ve sektör adına mücadelesini daha da ileriye götürmüş; diğer sivil toplum kuruluşları içerisinde hakkettiği yeri kazanmış; tüm kamu kurum ve kuruluşlarında sözüne itibar edilen; basit ve sığ düşünce ya da bireysel çıkarlara alet edilemeyen; tüm herkese adeta örnek oluşturan bir PLATFORMDER olması bizlerin en büyük hedefi olmalıdır” ifadelerini kullandı.

Genel Kurul, Divan Başkanının yönetiminde; Genel Sekreter Yardımcısı Abdullah TUNCER’in geçmiş ve gelecek dönem faaliyetlerinin ve mali durumun sunumlarını yapması ve sonrasında ibra edilmesiyle devam etti.

Yeni PLATFORMDER Yönetim Kurulu

Genel Kurula tek liste ile giren Saruhan Günaydın, yeniden seçilerek, yeni yönetim kurulları ile güven tazeledi. Günaydın; 2023-2025 dönemi için kendilerini seçen üyelere teşekkür ederek, bu yeni dönemin tüm üyelere ve sektöre hayırlı olmasını diledi.

Oy birliği ile seçilen Yönetim Listesi aşağıdaki şekilde oluştu.

Yönetim Kurulu Asil Üyeler: Saruhan Günaydın, Kenan Aydın, Fatih Aydın, Kerem Bayrak, Sibel Aygül, Kemal İçer, Mevlut Faik Tekin

Yönetim Kurulu Yedek Üyeler: Gökhan Gültekin, Samet Adıgüzel, Mustafa Kilit, Necip Ayhan, Halil İbrahim Surgun

Denetleme Kurulu Asil Üyeler: Bekir Erdemli, Birkan Korkmaz, İsmail Çiçek

Denetleme Kurulu Yedek Üyeler: Erkan Kaleci, Hasan Hilmi Ellialtıoğlu, Yasin Yaman

Mesleki Etik Kurulu ve Hakem Heyeti Üyeler: Servet Ayhan, Eyüp Parlak, Tayfun Koç

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina