Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2021
İş Makinası - Platinum Used’dan sektörde çığır açan yenilik
Platinum Used’dan sektörde çığır açan yenilik

Platinum Used’dan sektörde çığır açan yenilik

Temsa İş Makinaları güvencesi ile hizmet veren ikinci el iş makinası markası Platinum Used, İstanbul Sancaktepe’deki Showroom’unu online ziyarete açtı. Uygulama kapsamında müşteriler web sitesi üzerinden randevu alıp satış temsilcileri ile görüntülü görüşme yaparak, showrooma kadar gelmeden makinaları detaylı inceleyebiliyor.

Sektörünün köklü ve öncü kuruluşlarından Temsa İş Makinaları, zengin ürün gamını, satış ve satış sonrası hizmetler, kiralama, ikinci el ve finansal çözümler gibi ayrıcalıklı hizmetleriyle tamamlayarak müşterilerinin tüm ihtiyaçlarına cevap veriyor. Bu anlayışla kurulan sektörün güvenilir ikinci el markası Platinum Used, İstanbul Sancaktepe’deki showroomunda tüm ikinci el makine parkını müşterilerinin beğenisine sunuyor. Tesiste, Temsa İş Makinaları uzmanları tarafından 101 nokta kontrolü ile detaylı ekspertiz yapılan ve tüm kontrolleri başarı ile geçen garantili ve Platinum Used sertifikalı ikinci el iş makinaları ve endüstriyel ürünler Temsa İş Makinası güvencesiyle sergileniyor.

Temsa İş Makinaları, müşterilerinin sertifikalı makinaları ve bu makinalara ait bakım, onarım, kullanım geçmişlerini dilerlerse İstanbul Sancaktepe’deki showroomu bizzat ziyaret ederek veya dilerlerse www.platinumused.com.tr web sitesi üzerinden inceleyebildikleri Platinum Used Showroom hizmetini şimdi yeni bir boyuta taşıyor.

Showrooma kadar zahmet etmeden inceleme kolaylığı

Platinum Used’da! Dijitalleşme ve teknolojiyi odağına alarak inovatif bir yaklaşım benimseyen Temsa İş Makinaları, müşterilerinin diledikleri yerden telefon, tablet ya da bilgisayar üzerinden makinaları detaylı inceleyebildikleri bir hizmet modeli oluşturdu. Bu kapsamda, müşteriler web sitesi üzerinden online tur için randevu oluşturarak, görüntülü görüşme uygulamaları üzerinden, satış temsilcileri eşliğinde makinaları en ince detayına kadar inceleyebiliyor, makinanın çalışmasını izleyebiliyor ve makinalar hakkında akıllarındaki sorularına cevap alabiliyorlar.

Temsa İş Makinaları’nın müşterilerinin alışveriş deneyimini daha konforlu hale getiren bu hizmet aynı zamanda içinde bulunduğumuz pandemi döneminde güvenli bir çözüm olarak ön plana çıkıyor.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina