Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2020
İş Makinası - Prometeon’dan zorlu koşullar için yeni tq 01 kamyon lastikleri
Prometeon’dan zorlu koşullar için yeni tq 01 kamyon lastikleri

Prometeon’dan zorlu koşullar için yeni ‘tq:01’ kamyon lastikleri

Pirelli marka premium endüstriyel ve ticari lastiklerin lisanslı üreticisi Prometeon; taş ocağı, maden ve inşaat sahaları gibi en zorlu arazi koşullarında çalışan kamyonlar için 13R22.5 ölçüsünde geliştirdiği yeni ‘TQ:01’ serisini pazara sundu.

Aracın tüm akslarında kullanabilecek şekilde tasarlanan serinin; yüksek aşınma direnci, artırılmış ilk ömür performansı ve yüksek yapısal bütünlüğünü bir arada sunduğu belirtiliyor.

Artırılmış diş derinliği ve önceki ürüne göre içerdiği yüzde 20 daha fazla taban hamur bileşimi sayesinde ilk ömür performansının artırıldığı vurgulanan ‘TQ:01’ lastiklerinin aynı zamanda artırılmış sırt altı kauçuğu sayesinde de yüksek karkas koruması ve üstün dayanıklılık sağlıyor.

TQ:01 serisi, kendi kendini temizleme özelliğine sahip kanallar sayesinde karkasın dayanıklılığını artırıyor ve kullanıcılarına daha uzun lastik ömrü sunuyor. Yeni kanallar ve enine bloklar sayesinde de en zorlu zemin ve çalışma koşullarında bile yüksek çekiş performansı sağlıyor.

Serinin yenilenen ve geliştirilen sırt deseni, yüksek kilometre performansı sunarken kesilme ve kopmalara karşı ekstra dayanıklılık vadediyor. Güçlendirilmiş yanaklar, darbelerden kaynaklanan hasarları önleyerek lastiğin dayanıklılığını artırıyor. Derin ve yüksek bloklar, sırt aşınmalarına karşı yüksek direnç sağlıyor.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina