Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2017
İş Makinası - Putzmeister yönetiminde köklü değişim
Putzmeister yönetiminde köklü değişim

Dünyanın önde gelen beton ve madencilik ekipmanları üreticisi Putzmeister, CEO’su Dr. Gerald Karch ile yollarını karşılıklı anlaşma çerçevesinde ayırdı.

ZF firmasındaki uzun yılların yöneticilik tecrübesi ardından 2008’de Putzmeister yönetimine katılan Dr. Karch, şirketin Sany Group bünyesine geçtiği 2012’yi takip eden yıldan bu yana CEO olarak görev alıyordu.

Yönetim Kurulu’ndan yapılan açıklamada, ekonomik açıdan zorlandığı bir dönemde şirketin başına geçen Dr. Karch’ın yeniden yapılanma ve stratejik planlama anlamında önemli katkılar sağladığı ve gerek ortaklar gerekse müşteriler tarafından takdir edildiği belirtildi.

Putzmeister Holding’in yeni CEO’su olarak atanan Martin Knötgel, aynı zamanda Sany Europa’nın da CEO’su olarak görev yapacak. Dr. Danninger CFO olarak görevine devam edecek. Yönetim Kurulu’na atanan 3 yeni isimden Dr. Matthias Ruppel küresel operasyonlardan, Markus Hofheinz küresel satış ve bayi ağından ve Dr. Xiangyang Jiang ise strateji, iş geliştirme ve denetlemeden sorumlu olacak.

Bünyesinde yaklaşık 3.000 personelin çalıştığı Putzmeister, 2016 yılında 716 milyon Euro ciro elde etmişti.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina