Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2018
İş Makinası - Renault Trucks’tan sıfıra sıfır faiz kampanyası
Renault Trucks’tan sıfıra sıfır faiz kampanyası

Renault Trucks, ağır şantiye kamyonlarından uzun yol çekicilerine kadar tüm modellerinde, 31 Aralık 2018 tarihine kadar 230.000 TL krediye 12 ay, yüzde 0 faiz avantajı sunuyor.

Kampanyayla ilgili açıklamalarda bulunan Renault Trucks Türkiye Satış Direktörü Ömer Bursalıoğlu; “Yıl sonuna kadar devam edecek kampanyamız, Euro ve TL bazında seçenekler sunuyor. Yeni kampanyamız sayesinde araçlarını yenilemek isteyen veya yeni alım yapacak müşterilerimizin daha da avantajlı yatırımlar yapmalarını hedefliyoruz. Ticari araçlar sektöründe pazarda dalgalanmalar olsa da durmak söz konusu değil. Uluslararası ve yurtiçi nakliyattan, inşaat alanına kadar süregelen işler son hızıyla devam ediyor. Bu nedenle teşvik eden ve destekleyen kampanyalar ile iş ortaklarımızın yanında oluyoruz” açıklamalarında bulundu.

Km sınırsız 2 yıl parça garantisi


Renault Trucks, satış kampanyalarıyla birlikte satış sonrası hizmetlerde de hizmetlerini sürdürüyor. Markanın yetkili servislerinden temin edilen ve montajı yapılan onaylı parçalarda tüm dünyada kilometre sınırsız 2 yıl parça garantisi sunuyor. Bu garanti; yedek parça, işçilik, etkilenen diğer yedek parçalar ve yol yardım hizmetini kapsıyor.







Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina