Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2019
İş Makinası - Rent Rise, parkını Yanmar-Himoinsa aydınlatma kuleleri ile güçlendirdi
Rent Rise, parkını Yanmar-Himoinsa aydınlatma kuleleri ile güçlendirdi

Rent & Rise parkını Yanmar-Himoinsa aydınlatma kuleleri ile güçlendirdi

2003 yılından bu yana personel yükseltici platform kiralama alanında hizmet veren Rent & Rise, makine parkını Yanmar-Himoinsa aydınlatma kuleleri ile çeşitlendirdi.

Son derece pratik ve etkin olan mobil aydınlatma kuleleri, geçici aydınlatma ihtiyaçlarına hızlıca cevap vererek kullanıcılara kesintisiz çalışma olanağı sağlıyor. Maden ocakları, yol ve köprü inşaatları, beton döküm işlemleri, havalimanları, belediye hizmetleri, afet ve acil durum hizmetleri, spor aktiviteleri, şantiyeler, konser ve diğer etkinlikler ile gece yapılan kurulum işlemleri için artık olmazsa olmaz bir ekipman olarak değerlendiriliyor.

Küçük ve büyük motorlar, tarım makinaları ve ekipmanları, iş makinaları, enerji sistemleri, marin ekipmanları, makina parça ve kompontentleri alanlarında faaliyet gösteren Yanmar; kullanıcılara kompakt, dayanıklı, güvenilir ve çok yönlü kullanılabilen 11 farklı aydınlatma kulesi modeli sunuyor.

Rent & Rise’ın da parkına AS4006 modelinden bir adet eklediği Yanmar Apollo Start serisi aydınlatma kuleleri, manuel kule direkleri sayesinde rekabetçi çözümler sunarken; Apollo Compact aydınlatma kuleleri, hidrolik direkleri ile 9 metrelik yüksekliğe 25 saniyenin altında ulaşabiliyor ve tam tur, 360 derecelik dönüş açısı sağlıyor. Apollo aydınlatma kulelerinde 4,5-7,5 kW aralığında değişen Yanmar dizel motorlar kullanılıyor. 384.000 lümen ışık gücünde olan Yanmar aydınlatma kuleleri, 100 litre gibi büyük bir yakıt tankı kapasitesine sahip oldukları için led armatürlerle tek depo yakıt ile 150 saate kadar hiç durmadan çalışabiliyorlar. Araç arkasına takılarak taşınabilmesi sayesinde arazi koşullarında bile kolayca sevk edilebiliyor.

Yanmar motorlarla yüksek güç ve uzun kullanım ömrü

İzmir’de gerçekleşen teslimatta Rent & Rise İzmir Bölge Sorumlusu Gaye Tan, Rent & Rise İzmir Bölge SSH ekibi, Yanmar Enerji Sistemleri Satış Mühendisi Ezgi Onur, MakinaGetir Satış Müdürü Burak Sığ ve MakineGetir Satış Sorumlusu Cenk Hürkan hazır bulundu.

Rent & Rise İzmir Bölge sorumlusu Gaye Tan, filolarına yeni bir ürün ekleyerek müşterilerine sundukları hizmet kapsamını genişletmek istediklerini belirterek, “Yaptığımız pazar araştırması sonucunda aydınlatma kulesi eklemeye karar verdik. Tercihimiz Yanmar-Himoinsa’dan yana oldu. Önümüzdeki dönemlerde aydınlatma kulesi kiralama ihtiyacının artacağını düşünüyoruz.” dedi.

Yanmar Enerji Sistemleri Satış Mühendisi Ezgi Onur ise bölgedeki önemli referans müşterilerine vurgu yaparak şunları söyledi: “Bu ürünümüz hali hazırda Petkim tesislerinde de kullanılıyor ve oldukça memnunlar. Rent & Rise ekibinin de aynı şekilde memnun kalacağını düşünüyoruz. Yanmar -Himoinsa aydınlatma kulelerinde Yanmar motorları bulunuyor. 3TNV tipi bu güçlü motorlar uzun kullanım ömrüne ve düşük bakım maliyetlerine sahip. Aynı zamanda zorlu saha, çevre ve iklim şartlarına karşı oldukça dayanıklı. Motorunun yanı sıra ürünümüzün kabini de yine kendi fabrikalarımızda üretilmekte ve muadillerine göre daha kalitelidir.”

Yanmar MakinaGetir Satış Müdürü Burak Sığ ise Rent & Rise ve MakinaGetir olarak kiralama alanındaki iş birliklerinin yaklaşık 6 aydır devam ettiğini, bununla birlikte şimdi ürünlerini de tercih ettikleri için büyük memnuniyet duyduklarını ifade etti.



Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina