Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2015
İş Makinası - Ritchie Bros, Texas’ta yıla hızlı başladı
Ritchie Bros, Texas’ta yıla hızlı başladı

Dünyanın en büyük endüstriyel açık arttırma firması Ritchie Bros, ABD’deki 2015’in ilk Houston Texas organizasyonunda 42 milyon dolardan fazla ekipman ve kamyon satışı gerçekleştirdi.

11-12 Şubat 2015 tarihlerinde düzenlenen rezervsiz açık arttırmaya dünya genelinden rekor sayıda, 2.700’ü internet üzerinden olmak üzere 60 ülkeden toplam 4.500’ü aşkın kayıtlı alıcı katıldı.

440 satıcının 3.800’den fazla ürünü, o anda en yüksek fiyatı veren alıcılara satıldı. 42 milyon doları aşan satış hacminin yaklaşık 19 milyon dolarlık kısmı internet alıcıları üzerinden sağlandı. Satılan ürünler arasında 190’dan fazla çekici, 60’tan fazla ekskavatör, 30’dan fazla dozer ve 50’tan fazla mini yükleyici bulunuyordu.

Rekor sayıdaki ekipman ve kamyon alıcısının katılımı ile Texas’ta yıla güçlü bir başlangıç yaptıklarını belirten Bölge Satış Müdürü Alan McVicker, “Her zaman olduğu gibi tüm ürünler, o an en yüksek fiyatı veren alıcılara satıldı. Açık arttırma çok rekabetçiydi ve sadece ABD’ndeki değil; Kanada, Latin Amerika, Orta Doğu ve Avusturalya’daki alıcılara da satış yaptık.” diye konuştu.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina