Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2015
İş Makinası - Ritchie Bros’tan 2014’te rekor ekipman satışı
Ritchie Bros’tan 2014’te rekor ekipman satışı

Dünyanın en büyük endüstriyel ekipman açık arttırma firması Ritchie Bros, 2014 yılı genelinde düzenlediği 349 rezervsiz açık arttırma ve online ekipman pazarı aracılığıyla 4,2 milyar dolar tutarında ekipman satışı gerçekleştirdi. Firma tarihinde yıllık bazda bir rekor olan bu rakam, 2013’e kıyasla da yüzde 10,5’lik bir artışı ifade ediyor.

Rekor iş hacminden duydukları memnuniyeti dile getiren Ritchie Bros CEO’su Ravi Saligram, internet üzerinden gerçekleşen 1,8 milyar dolarlık satışın da bir rekor olduğunu belirterek, “Farklı sektörlerin kendine has ihtiyaçlarına ve öncelilerine odaklanıyor; müşterilerimizle olan ilişkilerimizi geliştirmenin yeni yollarını arıyoruz” dedi.

Dünya genelinde düzenlenen Ritchie Bros rezervsiz açık arttırmalarına 2104’te ortalama 1.990 kayıtlı alıcı katıldı. Ortalama rakamlara göre 190 kişi ve kuruluşun 1.370 ekipmanını satışa sunduğu bu açık arttırmalarda 16,4 milyon dolarlık satış gerçekleştirildi.

İnternet üzerinden sağlanan satışlarını 2013’e kıyasla yüzde 17,5 arttırarak 1,8 milyar dolara taşıyan firmanın bir yıl önce kurulan www.equipmentone.com online ekipman pazarı da 100 milyon dolar iş hacmine ulaşarak geleceğe yönelik olumlu sinyaller verdi.

Ritchie Bros CEO’su Ravi Saligram

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina