Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2019
İş Makinası - Rönesans, geleceğin mimar ve mühendislerini arıyor
Rönesans, geleceğin mimar ve mühendislerini arıyor

Rönesans, geleceğin mimar ve mühendislerini arıyor

Rönesans Holding’in, mimarlık ve mühendislik öğrencilerine sürdürülebilirlik kültürünü kazandırmak amacıyla başlattığı ve bu yıl beşincisi gerçekleşecek “Sürdürülebilir Geleceği Tasarla” yarışmasına başvurular başladı. Adaylar, bu yılki konsepti “Kentsel Etkileşim Merkezi” olarak belirlenen yarışmaya online başvuru yaparak, 16 Ağustos 2019 tarihine kadar projelerini teslim edebilecek.

Projenin 5’inci yılında hedef 100 bin gence ulaşmak

Yeşil Bina, sürdürülebilirlik teması ve sürdürülebilirlik ilkeleri kapsamında oluşturulan yarışmaya, 2019 yılında Kentsel Etkileşim Merkezi konsepti ile mimari, mühendislik ve sosyal açıdan geliştirilmiş karma projeler katılabiliyor. Özellikle sosyal girişimcilik yönü kuvvetli, yaşadığı toplumda ortaya çıkan sosyal aksaklıkların farkında olup, akla gelmeyen ya da cesaret edilmeyen bir yaklaşımla hazırlanan projelerin öne çıkacağı vurgulanıyor. Projenin 5’inci yılında Rönesans, toplamda 100 bin gence dokunmuş olmayı hedefliyor.

İlk 3’e giren ekipleri ödüller bekliyor

Yarışmaya, Türkiye ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti üniversitelerinde, Mimarlık, İnşaat Mühendisliği, Makine Mühendisliği, Elektrik Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Enerji Sistemleri Mühendisliği, İç Mimarlık, Peyzaj Mimarlığı, Çevre Mühendisliği ve Şehir Bölge Planlama eğitimi alan tüm öğrenciler katılabilecek. Yarışmada kazananlar, para ödülünün yanı sıra Rönesans bünyesinde staj, İstanbul’da 2 gün sürecek workshop çalışmalarına katılım ve İnsan Kaynakları simülasyon fırsatlarına da ulaşacak. Öğrenciler, bireysel veya en fazla 5 kişiden oluşan ekiplerle katılabileceği “Sürdürülebilir Geleceği Tasarla Yarışması”na online başvuru ve daha fazla bilgi almak için surdurulebilirlik.ronesans.com sitesini ziyaret edebilirler.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina