Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2016
İş Makinası - Rönesans Karma Projesi’nde Tekno kule vinç mühendisliği
Rönesans Karma Projesi’nde Tekno kule vinç mühendisliği

TeknoVinç; Adalar manzaralı konutları, A+ ofisleri ve alışveriş merkezi ile Maltepe’de yükselen Rönesans Karma Projesi inşaatında 5 adet Potain kule vinç ile yer alıyor.

Potain kule vinçlerle Stros dış cephe malzeme ve personel asansörlerinin satış, pazarlama ve satış sonrası hizmetlerini 30 yıldır yürütmekte olan TeknoVinç, Maltepe’de yükselen Rönesans Karma Projesi inşaatında, 4’ü farklı modelden oluşan toplam 5 adet Potain kule vinç ile yer alıyor. Projede, 2 adet MCT 178, 1 adet MCT 205, 1 adet MC 205B ve 1 adet MCT 88 model kule vinç aktif olarak hizmet veriyor.

Haziran 2015 tarihinde başlanarak peyder pey devreye alınan kule vinçler, AVM ve konut bloğunun inşasında projeye destek veriyor. Rönesans Karma Projesi’nde yer alan 3 adet Potain kule vinç, hiçbir yatay ankraj bağlantısı olmadan serbest yükseklikte (h=67,6m) projeye entegre edilerek, zaman ve maliyetten tasarruf edilmesini sağlıyor. Kule vinç mühendisliği hizmeti konusunda Türkiye’de birçok ilke imza atan TeknoVinç, Maltepe Rönesans Karma Projesi’nde de (konut bloğunda) 1 adet MC 205 B model kule vinci binanın dışından, 1 adet MCT 88 model kule vinci ise binanın içinden tırmanarak yükselmesini sağlıyor.

Üç farklı yaşam alanının bünyesinde birleştiren ve Maltepe’de yükselen Karma kullanım projesinin 2017 yılında tamamlanması planlanıyor.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina