Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2015
İş Makinası - Ruthmann’dan iki yeni araç üstü platform
Ruthmann’dan iki yeni araç üstü platform

Almanya merkezli araç üstü platform üreticisi Ruthmann, 17 ve 35 metre erişim yüksekliğindeki iki yeni modelini Almanya’da her yıl geleneksel olarak düzenlenen ‘Platformcular Gününde’ tanıttı.

Başta kiralama firmaları, belediyeler ve enerji dağıtım firmaları olmak üzere oldukça geniş kullanım alanı olan her iki platformun da sınıflarında ihtiyaç sahipleri için modern birer alternatif olduğu belirtiliyor.

T360’ın 5 kademeli, T170’in ise 2 kademeli olan teleskopik bom sistemleri ve 185 derece dönen jibleri yüksek dayanımlı özel çelikten üretilmiş. Bu yapıyla ekstra güvenlik, denge ve kullanım kolaylığı sağlandığı belirtiliyor.

15 ton ve üzeri araçlar için tasarlanan Ruthmann’ın 35 metre çalışma yüksekliği sınıfındaki yeni T360 modeli, 31 metrelik yanal erişim mesafesinde 100 kilogramlık sepeti ile sağlanan neredeyse 360 derecelik hareket kabiliyeti ile erişimin zor olduğu işlerde kullanıcılara avantaj çalışıyor.

7,49 ton şasi üzerine uygulanabilen 17 metre erişim yüksekliğine sahip yeni T170 modeli özel bir dikey destek mekanizmasına sahip bulunuyor. Güçlü ve kompakt yapısı ile 12 metrelik azami yatay erişim mesafesinde 100 kilogram sepet taşıma kapasitesi sağlıyor. Her iki model de azami 600 kilogram sepet yük kapasitesi sağlıyor.

T360’ın uzunluğu 9,47 metre, yüksekliği 3,77 metre ve aks aralığı 7 metre iken; T170’in uzunluğu 7,48 metre, yüksekliği 3,36 metre ve aks aralığı 3,6 metre olarak belirtiliyor.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina