Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2014
İş Makinası - Ruukki'nin Türkiye’deki ilk sertifikalı ortağı Telefoncular Group oldu
Ruukki'nin Türkiye’deki ilk sertifikalı ortağı Telefoncular Group oldu

Dünyanın önde gelen özel çelik üreticilerinden Ruukki, yapısal çelik ve kaynaklı imalat sektörünün uzman firmalarından Telefoncular Group ile Türkiye'de bir ilke imza attı.

Türkiye’de ilk kez bir sertifikalı ortak ile işbirliğine giren Ruukki, kaliteli ürünleri ve satış sonrası hizmetleriyle firmanın esnek ve yenilikçi bir yapıda olmasına yardımcı olacak. Partner firma anlaşmasından sonra sadece Ruukki ürünlerinin en uygun koşullarda satışını sağlayacak olan Telefoncular Group’un, aynı zamanda Ruukki'nin tüm pazarlama, lojistik, tanıtım ve esnek üretim avantajlarından da faydalanarak pazardaki payını artıracağı ifade ediliyor.

Ruukki Kıdemli Başkan Yardımcısı Thomas Hörnfeldt ve Telefoncular Genel Müdürü Önder Çınar tarafından imzalanan anlaşma ile Telefoncular Group, Ruukki'nin dünya çapında seçilen sertifikalı özel çelik dağıtım şirketleri arasına katılmış oldu.

Ruukki’nin sertifikalı ortaklarına teknik destek ile birlikte servis, teknik ve lojistik destek, esnek üretim ve pazarlama işbirliği gibi avantajları da sunduğu vurgulanıyor. Distribütör ağını geliştirmek ve ortaklarını tüm ürün ve uygulama alanları hakkında bilgi sahibi yapmak açısından bu tür işbirliklerinin son derece önemli olduğunu vurgulayan Ruukki Türkiye Genel Müdürü Özgür Yalçın, bu kapsamda müşterilerine daha yenilikçi ve esnek hizmet sunabildiklerinin altını çizdi.

“Ruukki'nin sertifikalı ortak ağına resmen katılmış olmaktan dolayı mutlu ve gururluyuz."

Ruukki ile 2012 yılından bu yana işbirliği içerisinde olan Telefoncular Genel Müdürü Önder Çınar, "Ruukki’nin geniş yüksek dayanımlı ve aşınmaya dirençli çelik yelpazesi hem Türkiye hem de yurtdışındaki müşterilerimize yenilikçi ve esnek bir hizmet sunmamızı sağlıyor. Ruukki yüksek itibarı olan, tanınan bir marka ve bize hizmetlerimizle ilgili küresel araç ve ekipman üreticilerine ulaşmamız ve onlarla daha rahat işbirliği yapmamızda yardımcı oluyor. Yeni uygulamaları tanımlamak ve son kullanıcı ticaretini geliştirmek konusunda Ruukki’nin satış ve teknik destek ekibiyle yakın bir işbirliği yapmak da bizim için önem arz ediyor." şeklinde konuştu.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina