Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2014
İş Makinası - Ruukki, zorlu koşullar için Optim 700 QL1’i geliştirdi
Ruukki, zorlu koşullar için Optim 700 QL1’i geliştirdi

Finlandiyalı özel çelik üreticisi Ruukki, yüksek güçlü yapısal çeliklerden oluşan Optim portföyüne, geliştirilmiş darbe dayanıklılığına sahip yapısal bir çelik olan Optim 700 QL1’i ekledi.

Optim 700 QL1'in -60 derece sıcaklıkta test edilen darbe dayanıklılığı ile en zorlu koşullarda ve sıfırın altındaki sıcaklıklarda kullanımı için uygun olduğu belirtildi. Vinçler ve yük taşıyan yapılarda yer alan yeni Optim 700 QL1’in, aynı zamanda iskelet yapıları ve ağır makine bileşenlerinin kullanıldığı uygulamalar için de ideal olduğu belirtildi.

Ultra yüksek dayanımlı çelik geliştirme alanında önde gelen şirketlerden olan Ruukki’nin, 2002 yılından bu yana ürettiği Optim inşaat çeliklerini en zorlu koşullar için geliştirdiğine dikkat çekildi. Pazardaki en ince ultra yüksek güçlü yapısal çelikleri içeren Ruukki’nin, EN 10025-6+A1 standardına uygunluk gösteren yeni Optim 700 QL1 ile 6,00 – 60,00 milimetre kalınlık aralığına ulaştığı bilgisi verildi.

Yapılan açıklamada, Optim 700 QL1 yapısal çeliğin gücü ve darbe dayanıklılığı en zorlu koşullarda çalışan kaldırma ekipmanları için yük taşıma kapasitesi sağlamakla birlikte, en düşük sıcaklıklarda bile yürürlükteki güvenlik kriterlerini karşıladığı kaydedildi. Ruukki’nin yerel teknik ve uygulama desteğiyle her zaman müşterilerinin yanında olduğu, teslimatlarda hızı ve güveni esas aldığı, 30'dan fazla ülkede kapsamlı bir dağıtım ve bayi ağı tarafından garanti edildiği bilgisi verildi.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina