Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2018
İş Makinası - Saha Metal Volvo Trucks’ın en güçlü çekicisini tercih etti
Saha Metal Volvo Trucks’ın en güçlü çekicisini tercih etti

Türkiye’nin en büyük çinko oksit, külçe çinko ve pirinç külçe üreticilerinden Saha Metal, Temsa İş Makinaları tarafından Türkiye pazarına sunulan Volvo Trucks FH16 4x2 çekici ile araç filosunu genişletti. 750 hp motor gücüne sahip yeni çekicinin teslimat töreni, Saha Metal Araçlardan Sorumlu Müdür Emrah Ünal ve Temsa İş Makinaları Bölge Yöneticisi Fatih Tuncay’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Teslimat töreninde konuşma yapan Saha Metal Araçlardan Sorumlu Müdürü Emrah Ünal Volvo Trucks’a ve Temsa İş Makinaları’na büyük güven duyduklarını belirterek “Verimlilik, kalite ve güç elbette ki araçlarımızda aradığımız en önemli özellikler. Volvo Trucks, tüm bu özellikleri yerine getiren prestijli bir marka. Bu bizim ilk Volvo kamyonumuz. Bu teslimattan sonra filomuzu Volvo markalı kamyonlar ile genişletmeye devam edeceğiz.” dedi. Temsa İş Makinaları Ankara Kamyon Bölge Yöneticisi Fatih Tuncay ise Saha Metal’e duydukları güven için teşekkür etti ve yatımların güçlenerek devam etmesini temenni etti.

Düşük yakıt tüketimi

En ağır ve en zorlu işler için tasarlandığı ve Volvo’nun en güçlü kamyonu olduğu belirtilen FH16 75HP 4x2, rakiplerinden farklı olarak 750HP güce sahip tek araç olmasıyla öne çıkıyor. Bu sayede üstün performansı ve düşük yakıt tüketimini bir arada sunduğu belirtilen modelin iç mekanı, sürücünün en yüksek düzeyde konforu elde etmesini sağlayacak şekilde tasarlanmış. Volvo FH16 750HP 4x2 aynı zamanda TV, kahve makinası, park kliması, 4 adet akü gibi aksesuarları ile sürücülerin sürüş deneyimini en üst düzeyde yaşaması hedeflenmiş.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina