Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2014
İş Makinası - Sanko, mini ekskavatör üretimine de başlıyor
Sanko, mini ekskavatör üretimine de başlıyor

Sanko İş ve Tarım Makinaları, beko loder ve telehandlerdan sonra mini ekskavatör ürün gamının da üretimine başlıyor. 1,6 ton ile 6 ton arasında değişen toplam 5 modelin üretimi Sanko’nun Gaziantep’te bulunan tesislerinde yapılacak.

Üretim öncesinde ciddi Ar-Ge çalışmaları ve bir yılı aşkın süren saha testlerinin yapıldığını belirten Sanko İş ve Tarım Makinaları Pazarlama Müdürü Levent Karaağaç konuya ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:“Uzun yıllardır üretimini yaptığımız beko loder ve telehandlerdan sonra tamamlayıcı bir ürün olarak mini ekskavatörü de devreye aldık. Sanko ve MST grubunun yüksek kalite standartlarını karşılaması gereken bir ürün olduğunu düşündüğümüz için makineler, Akdeniz’den Karadeniz bölgesine kadar Türkiye’nin birçok yerinde test edildi ve hiçbir soruna rastlanmadı. Mini ekskavatörlerde hararet önemli bir problemdir. Bizim makinelerimizde böyle bir sorun bulunmuyor. Hali hazırda Ankara’daki çeşitli peyzaj çalışmalarında makinelerimiz faaliyet gösteriyor.”

Hem satış hem de satış sonrasında Sanko gücüyle ürünlerimizin arkasındayız

Bundan sonraki süreçte mini ekskavatör ürün gamına ihtiyaç duyulan her etkinlikte bu ürünlerini sergileyeceklerini belirten Levent Karaağaç, “Makinelerimizin satışına başladık ve Bursa Tarım Fuarı’nda 6 tonluk modelimizi sergiledik. En büyük gücümüz, Türkiye’de üretiyor olmamız ve işin arkasında Sanko İş ve Tarım Makinaları’nın olmasıdır. Hem ilk alımda hem de satış sonrası hizmet anlamında müşterilerimize avantaj sağlayacağız. Hedefimiz, her ürünümüzde olduğu gibi bu ürün gamında da sektörde önemli bir oyuncu olmaktır.” dedi.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina