Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2023
İş Makinası - SANY GROUP’TAN TÜRKİYE’YE ÜST DÜZEY ZİYARET
SANY GROUP’TAN TÜRKİYE’YE ÜST DÜZEY ZİYARET

SANY GROUP’TAN TÜRKİYE’YE ÜST DÜZEY ZİYARET

Türkiye’de gerçekleşen rekor SANY marka paletli ekskavatör satışına kayıtsız kalmayan SANY Heavy Machinery Başkanı Chen Jiayuan ve Putzmeister Global CEO’su Christoph Kaml Türkiye’yi ziyaret etti. Ziyaretçilere Putzmeister Türkiye CEO'su Ali Bilgiç ve üst düzey yöneticiler eşlik etti.

SANY Heavy Machinery Başkanı Chen Jiayuan, Türkiye ziyaretleri kapsamında Putzmeister Türkiye’nin Çerkezköy’deki fabrikası ile İstanbul Avrupa ve Asya yakalarında bulunan satış ve servis noktalarını yerinde inceledi. Başkan Chen Jiayuan ayrıca SANY müşterilerini de ziyaret ederek deneyimlerini yakından dinledi.

“Dünyada ve Türkiye’de tercih edilen ilk markalar arasındayız”

Başkan Chen Jiayuan, dünya genelinde olduğu gibi SANY markasının Türkiye’de de en çok tercih edilen iş makineleri arasında yer almasından dolayı memnun olduğunu ve müşteri memnuniyetini önceleyen kurumsal anlayışlarının devam edeceğini belirterek, SANY Group şirketi olan Putzmeister Türkiye ile var olan stratejik ortaklıklarından oldukça memnun olduğunu ve ilerleyen yıllarda bu birliktelik alanlarının genişleyerek devam edeceğini sözlerine ekledi.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina