Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2019
İş Makinası - Saygınlar İnşaat, Rize – Artvin Havalimanı şantiyesini Ford Trucks ile güçlendirdi
Saygınlar İnşaat, Rize – Artvin Havalimanı şantiyesini Ford Trucks ile güçlendirdi

Saygınlar İnşaat, Rize – Artvin Havalimanı şantiyesini Ford Trucks ile güçlendirdi

1998 yılından bu yana yurt içi ve yurt dışında; özel konut inşaatları, yol köprü ve kavşak, altyapı, rekreasyon alanları, peyzaj ve çevre düzenleme, kapsamlı üst yapı ve bakım onarım işlerinde faaliyet gösteren Saygınlar İnşaat, araç parkını 40 adet Ford Trucks 4142XD inşaat kamyonu ile güçlendirdi. Firma, Ford Trucks araçları Türkiye'nin deniz dolgusuna inşa edilecek 2. havalimanı olan Rize-Artvin Havalimanı'nda kullanmayı planlıyor.

8 Ekim Cuma günü düzenlenen araç teslimat töreninde Ford Trucks, 150 adetlik ağır ticari araç parkının tamamında Ford Trucks’u tercih eden Saygınlar İnşaat firma yetkililerine teşekkür plaketi takdim etti.

Törene Saygınlar İnşaat Firma Ortağı Tuncay Ayhan katılırken, Ford Trucks Türkiye Direktörü Burak Hoşgören ve Ford Trucks Türkiye Satış Müdürü Murat Bakış ile Ford Trucks Başer Oto Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Başer ve Ford Trucks Başer Oto Genel Müdürü Ömer Faruk Başer hazır bulundu.

Ford Trucks İnşaat Serisi en ağır şantiye şartlarına göre tasarlandı Ford Trucks İnşaat Serisi’nde bulunan Ecotorq motorunun 420PS güç ve 2150Nm’ye ulaşan tork değeri sağladığı belirtiliyor. 400 KW gücündeki motor frenine sahip seride; opsiyonel olarak sunulan 600KW gücündeki Intarder seçeneği ile toplam 1000 KW’lık frenleme kabiliyetine çıkabildiği ifade ediliyor. Yüzde 22’lik dönüş açısı sağlayan kamyonlarda; otomatik şanzıman opsiyonu bulunuyor. Sürücüler için Off-road, Rocking (Beşik Hareketi) ve Ekonomi modları bulunan seri akıllı bakım teknolojisi ile 2250 saate varan bakım aralıkları sağlıyor.

 

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina