Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2017
İş Makinası - Senegal yollarının yeni asfalt plenti Tekno Asfalt’tan
Senegal yollarının yeni asfalt plenti Tekno Asfalt’tan

Benninghoven Asfalt Plentlerinin Türkiye’deki çözüm ortağı olan Tekno Asfalt, Senegal’de gerçekleştirilecek şehirlerarası yol projesinin yüklenicisi olan ECORTA firmasına ECO 3000 Konteyner Tip asfalt plenti satışı gerçekleştirdi.

2018 yılı sonuna kadar 1 milyon ton asfalt üretimi planlanan yeni ECO 3000 asfalt plenti kurulumunun, Tekno Asfalt ekibinin gönderdiği şantiye hazırlık dosyasına uygun olarak tamamlamasının ardından, Mayıs ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

Ankara Kazan’da kurulan Tekno Endüstri fabrikasında gerçekleştirdiği asfalt plenti ve komponentlerinin üretimi ile ihracata başlayan Tekno Asfalt, asfalt plentinin yanı sıra, kendi üretimi olan 4 adet bitüm tankı ve 1 adet kızgın yağ jeneratörünün de satışını ilgili proje özelinde gerçekleştirdi. Proje kapsamında talep edilen tüm asfalt üretimi, özel bir çalışmaya gerek kalmadan Benninghoven ECO 3000 asfalt plenti ve Tekno Endüstri fabrikasında üretimi gerçekleştirilen asfalt ekipmanları ile sağlanacak.

Satışı gerçekleşen Benninghoven ECO 3000 konteyner tip asfalt plenti, yüzde 4 agrega iç nem oranında, 240 ton/saat ve yüzde 3 agrega iç nem oranında 260 ton/saat asfalt üretim kapasitesine sahip bulunuyor. 400 °C çalışma sıcaklığına uygun olarak tasarlanan ECO 3000’in de bu özelliği sayesinde diğer bütün Benninghoven asfalt plentleri gibi mastik asfalt üretebilme özelliğine sahip olduğu ve en az yüzde 20 yakıt tasarrufu sağladığı belirtiliyor.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina