Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2016
İş Makinası - Shell, 10 yıldır küresel madeni yağlar pazarının lideri
Shell, 10 yıldır küresel madeni yağlar pazarının lideri

Shell Madeni Yağlar, Kline & Company’nin Küresel Madeni Yağlar Endüstrisi 2016 Pazar Analizi ve Değerlendirmesi Raporu’na göre yüzde 11,6’lık pazar payı ile 2015 yılında da küresel madeni yağlar sektöründe liderliğini korudu.

Uluslararası danışmanlık ve araştırma şirketi Kline & Company’nin her yıl gerçekleştirdiği küresel madeni yağlar pazar araştırmasına göre Shell, 2015 yılında 4.400-4.600 kiloton madeni yağ satışı gerçekleştirdi. Bu satışların yüzde 36’sı özel araç, yüzde 34’ü endüstriyel otomotiv ve yüzde 30’u ticari otomotiv sektörlerinde gerçekleşti.

Küresel pazarda üst üste 10 yıldır pazar lideri olmanın gurunu yaşadıklarını belirten Shell & Turcas Madeni Yağlar Genel Müdürü Seyfettin Uzunçakmak, “Müşteri beklentilerini karşılamayı ve ötesine geçmeyi hedefleyen hizmet anlayışımızı, en son teknolojiyle geliştirdiğimiz ürünlerimizle destekliyoruz. Bu sayede dünyadaki pazar liderliğimizi sürdürüyoruz. Yüksek teknolojimizle enerjinin geleceğine yön veren küresel bir enerji şirketi olarak, madeni yağ ürünlerimizle de her sektör tarafından tercih edilen bir iş ortağıyız.” dedi.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina