Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2012
İş Makinası - SİF İş Makinaları, 3 yılda 50 bin TL tasarruf vaat ediyor
SİF İş Makinaları, 3 yılda 50 bin TL tasarruf vaat ediyor

JCB’nin Türkiye mümessili SİF İş Makinaları’ndan yapılan açıklamada, yeni nesil JCB kazıcı yükleyicilerle 3 yılda 50 bin TL’ye varan miktarda tasarruf sağlandığı belirtiliyor.
 
Performans, verimlilik, konfor ve ikinci el değeri ile sahiplerine kazandırdığı vurgulanan yeni kazıcı yükleyicilerin piyasadaki rakiplerine oranla daha az yakıt tükettiği ifade ediliyor.
 
Açıklamaya göre yeni nesil JCB kazıyıcı-yükleyicileri yılda ortalama 2 bin saat kullanan müşteriler, yaklaşık 1.350 litrelik yakıt tasarrufu sağlıyor. Yakıt tüketimindeki bu avantajın temelinde, hem ekonomik hem de ekolojik olmasından dolayı ‘eco’ ibaresi taşıyan ecoDIG, ecoLOAD ve ecoROAD
sistemleri ile birlikte yeni fren sisteminin bulunduğu belirtiliyor.
 
Üç yıllık ortalama yakıt tüketimi, bakım masrafları ve ikinci el değeri toplamı değerlendirildiğinde, JCB marka kazıcı yükleyicilerde 50 bin TL’ye varan miktarda tasarruf sağlandığını ifade ediliyor.
 
ecoDIG, ecoLOAD ve ecoROAD özellikleri ile kazı, yükleme ve sürüş esnasında azami iş verimi sağladığı vurgulanan bu makinaların, operatörlere sunduğu konfor ile de rekabette ön plana çıktığı belirtiliyor.
 
Üç pompalı hidrolik sistem, tork konvertör kilit sistemi ve diğer birçok iyileştirme sayesinde kullanıcılara, yeni kazıcı yükleyicilerin işletme maliyetlerinde de avantaj sağlandığı ifade ediliyor.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina