Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2014
İş Makinası - SİF İş Makinaları’nın kalbi artık Orhanlı’da atıyor
SİF İş Makinaları’nın kalbi artık Orhanlı’da atıyor

Türkiye iş makinası sektörünün öncü kuruluşlarından SİF İş Makinaları,  10 senedir hizmet verdiği Maltepe’deki Genel Müdürlüğünü Orhanlı – Tuzla’daki yeni adresine taşıdı.

Büyüyen iş hacmi ile paralel olarak artan personel sayısı ve daha büyük bir yedek parça deposu ihtiyacının, firmanın bu arayışa girmesine neden olduğu belirtiliyor. Titizlikle yürütülen araştırmalarla belirlenen ve ihtiyaçlara göre tasarlanan yeni ofisteki çalışma hayatı Ağustos ayı ile birlikte başladı.

Maltepe’deki ofise kıyasla çalışanlarına çok daha modern ve konforlu bir çalışma ortamı sunan yeni merkezin 1.600 metrekare ile 2 kat daha büyük ofis alanı, 2.100 metrekare ile de 4 kat daha büyük depo alanı bulunuyor. Yeni adresteki 135 metrekarelik PDI merkezi ve iş makinalarının sergilenmesine imkân veren 3.600 metrekarelik açık alan lojistik açıdan da avantaj sağlıyor.

3 katlı merkezin çatı katında bulunan ve içerisinde kafe, spor salonu, dinlenme ve eğitim salonu bulunan 750 metrekare büyüklüğündeki sosyal yaşam alanı ile de SİF İş Makinaları’nın iş makinaları sektörünün Türkiye’deki Google’ı olmaya aday olduğu vurgulanıyor.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina