Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2015
İş Makinası - SİF İş Makinaları’nın yetkili servis toplantısı İstanbul’da düzenlendi
SİF İş Makinaları’nın yetkili servis toplantısı İstanbul’da düzenlendi

Satış Sonrası Hizmetler Departmanı ile Türkiye’de JCB marka iş makinalarına yedek parça ve servis hizmeti veren 35 yetkili servisten toplam 55 kişinin katıldığı organizasyon, 16 Ocak 2015 tarihinde Crowne Plaza İstanbul Asia’da yapıldı.

2014 yılının değerlendirmesinin yapıldığı ilk bölümde servis denetlemeleri ve müşteri memnuniyeti anketlerinin sonuçları değerlendirildi. JCB LiveLink Uydu Takip Sistemi, yenilenen JCB Oil gibi satış sonrası ürün ve hizmetlere ilişkin bilgilerin de verildiği ikinci bölüm, Yedek Parça Birimi’nin 2014 performansı ve 2015 hedefleri üzerine gerçekleştirildi.

Toplantı bitiminde, SİF İş Makinaları Genel Müdürü Cüneyt Divriş’in de katılımıyla, gala yemeği düzenlendi ve yetkili servislerin çeşitli kategorilerde aldıkları ödüller sahiplerini buldu. 2014 yılı için denetim, eğitim, yatırım, müşteri memnuniyeti, PDI süreci kategorilerinde yetkili servisler ödüllendirilirken, JCB LiveLink Uydu Takip Sistemi kullanımı ve Garanti işlemleri ile ilgili olarak da en başarılı servis çalışanları ödül almaya hak kazandılar. 2014 yılı genel başarı puanı en yüksek olan, sırasıyla İnter (İstanbul Anadolu), Sesa (Ankara), Alperin (İzmir), Konman (Denizli) ve Eralp (Bursa) yetkili servis yöneticilerine ödüllerini SİF İş Makinaları Genel Müdürü Cüneyt Divriş takdim etti.

 

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina