Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2015
İş Makinası - SİF İş Makinaları’nın yıllık satış konferansı İstanbul’da gerçekleşti
SİF İş Makinaları’nın yıllık satış konferansı İstanbul’da gerçekleşti

SİF İş Makinaları’nın bölge ve bayilerinden oluşan satış kadrosu ve satış destek birimlerinden yaklaşık 90 kişinin katıldığı organizasyon, 19-21 Şubat 2015 tarihlerinde RadissonBlu Tuzla’da yapıldı.

2015 yılının hedef ve stratejilerinin paylaşıldığı toplantıda çeşitli konularda çalışma grupları ve paneller düzenlendi. 2014 yılında satış kadrosundan çeşitli kategorilerde başarılı olan çalışan ve yöneticilere ödüllerin takdim edildiği Gala Yemeği’nde katılımcılar, Circus grubunun canlı performansı ile hoş vakit geçirdi.


Konferansın son gününde “SİF Production Cup” isimli atölye çalışmasında, gruplara ayrılan katılımcılar, kendilerine verilen materyaller ile farklı ürün gruplarından iş makinesi yaptı. Grupların yapmış olduğu iş makineleri, katılımcılar tarafından keypad sistemi ile görsellik ve tanıtım kriterinde oylandı. Son olarak yapılan yarış ile atölye çalışmasının altın, gümüş ve bronz madalya kazanan ekiplerine ödüllerinin verildiği madalya töreni ile 3 günlük Satış Konferansı, keyifli bir biçimde noktalandı.


Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina