Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2017
İş Makinası - Sif JCB, yurt genelinde düzenlediği iftarlarda müşterileriyle buluştu
Sif JCB, yurt genelinde düzenlediği iftarlarda müşterileriyle buluştu

SİF İş Makinaları, Ramazan ayı boyunca Balıkesir, Sakarya ve Kayseri başta olmak üzere çeşitli illerde düzenlediği iftar yemeklerinde müşterileri ile bir araya geldi. Bölgelerinin önde gelen firma yetkilileri, iftar öncesinde SİF JCB’nin alana getirmiş olduğu JCB marka iş makinelerini deneme imkânı da buldular.

Edremit’te gerçekleştirilen iftar etkinliğinde, dünyanın ilk ve tek rotasyonsuz teleskobik yükleyicisi 540-200 ve 540-170 Sway modelleri tanıtıldı. SİF İş Makinaları Teleskobik Yükleyiciler Ürün Müdürü Mustafa Çağa, müşterilerini önemsediklerinin altını çizerek bu bölgenin kendileri için çok önemli olduğunu, müşterilerin JCB’yi tercih etmelerinden dolayı memnun olduklarını dile getirdi. Adapazarı’nda düzenlenen iftar yemeğinde ise dünyanın ilk ve tek teleskobik forklifti TLT 30 D 4x4 ve 540-170 Loadall modelleri sergilendi.

SİF İş Makinaları Ankara Bölge Müdürlüğü ise Kayseri’de düzenlediği iftar yemeği ile bölgenin önemli firmalarını buluşturdu. SİF İş Makinaları yetkilileri, bu ve benzeri organizasyonlara devam edeceklerini belirttiler.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina