Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2016
İş Makinası - SİF TARIM, JCB’nin tarım sektörüne özel modelleriyle BURTARIM 2016’da
SİF TARIM, JCB’nin tarım sektörüne özel modelleriyle BURTARIM 2016’da

Tarım sektörünün öncülerinden SİF TARIM, 12-16 Ekim tarihleri arasında Bursa’da düzenlenen fuarda JCB markalı iş makinelerini sergiledi.

Dünyanın önde gelen iş makinesi üreticilerinden JCB’nin, tarıma uygun özelliklerle ürettiği araç ve ataşmanlarını beğeniye sunan SİF TARIM, ziyaretçilerden büyük ilgi gördü. Stantta teleskobik yükleyiciler, kazıcı-yükleyiciler, kompakt ekskavatörler, mini yükleyiciler ve belden kırma teleskobik yükleyiciler tanıtıldı. Birçok ataşman ve uygulamanın da sergilendiği SİF TARIM standına gelen ziyaretçiler, makinelerle ilgili bilgiler aldı ve arazi çalışmalarını da izleme imkanı buldu.

Stantta ilk kez tanıtımı yapılan modeller; 403 Mini Yükleyici, 3CX Compact ve 48Z-1 Kompakt Ekskavatör’den oluştu. JCB Lastik Tekerlekli Yükleyici serisinin en küçük modeli olan 403’ün, çiftlik ve benzeri dar alanlarda erişim imkânı sunduğu, birçok uygulamayı hızlı, verimli ve ekonomik olarak yapabildiği ve geniş ataşman seçeneklerine sahip olduğu bilgisi verildi. JCB Kompakt Ekskavatör serisinin 5 ton kapasiteli modeli 48Z-1’in ise sıfır kuyruk dönüşü sayesinde oldukça üretken, çevik, ekonomik ve güvenli olduğu kaydedildi.

1953 yılından beri kazıcı-yükleyici pazarındaki pek çok yeniliği ve yenilikçi özelliği hizmet eden JCB’nin müşterilerinden gelen talepler sonucu ürettiği 3CX Compact modelinin ise yüksek manevra kabiliyeti, servo tip kazıcı kolları ve 3 vitesli hidrostatik şanzımanı sayesinde optimum üretkenlik sağladığına dikkat çekildi.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina