Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2019
İş Makinası - Soilmec’in yeni Türkiye distribütörü Partner Makina oldu
Soilmec’in yeni Türkiye distribütörü Partner Makina oldu

Soilmec’in yeni Türkiye distribütörü Partner Makina oldu

Zemin makineleri ve ekipmanları alanında dünyanın en büyük üreticileri arasında yer alan İtalyan merkezli Trevi Group’un iştiraki Soilmec’in Türkiye’deki yeni distribütörü Partner Makina oldu.

Zemin teknolojileri ve uygulamaları konusunda Dünya nın köklü ismi Soilmec Orta Doğu ve Afrika Bölge Müdürü Filippo Guerra, zemin mühendisliği teknolojilerindeki uzmanlıklarının arkasında Trevi’nin 62 yıllık deneyiminin olduğunu belirterek Türkiye pazarındaki 30 yıllık yolculuklarına Partner Makina’nın deneyimli kadrosuyla devam etmekten memnuniyet duyduklarını ifade etti.

“Partner Makina’ya güveniyoruz”

Yeni iş birliği süreci hakkında bilgi veren Guerra, “Türkiye’de yeni bir yapılanma sürecinin ardından Soilmec’i temsil edebilecek tecrübeye ve motivasyona sahip bir firma ile iş birliği kurmak adına çalışmalara başladık. Yaptığımız piyasa araştırmaları sonucunda güçlü referansları sayesinde Partner Makina ile bir araya geldik. Görüşmelerimiz sonucunda Partner Makina’nın Soilmec’in tüm beklentilerini karşılayabilecek yetenekli, deneyimli ve dinamik ekibiyle Türkiye’de çok daha iyi işler yapabileceğimize karar verdik ve karşılıklı olarak anlaşma sağladık. Geleceğe yönelik hedeflerimiz doğrultusunda Partner Makina’ya güveniyoruz.” değerlendirmesinde bulundu.

“İkinci el pazarında da önemli bir payımız var”

Soilmec’in zemin sağlamlaştırma teknolojilerinde dünyanın sayılı üreticilerinden olduğunu vurgulayan Guerra; “Pek çok üreticinin bulunduğu zemin sağlamlaştırma sektöründe rekabet de doğal olarak üst seviyede. Ancak bizi diğer markalardan keskin bir şekilde ayıran çok önemli bir fark var; tanınırlığımız ve güvenirliğimiz. Dünyanın neresine giderseniz gidin Soilmec’in bilinen ve kullanılan bir marka olduğuna şahit olursunuz. Soilmec, uluslararası arenada kabul edilmiş kalitesi sayesinde sadece sıfır değil ikinci el pazarında da müşterilerimizin güvenini kazanan önemli payımız var.” dedi.

“Satış sonrası hizmetler, Soilmec’in kurumsal değerleri için çok önemli”

Mühendislik ve tasarım ekipleriyle müşterilerine her zaman daha iyisini sunmak için çalıştıklarını belirten Guerra, Soilmec’in müşterileri ile sürekli iletişim halinde olmalarının önemini vurgulayarak Partner Makina’nın alanında deneyimli satış sonrası hizmetler ekibi ile halihazırda Soilmec kullanan müşterilerine çok daha etkin bir servis hizmeti sunacaklarına inandıklarını söyledi.

Guerra sözlerine şöyle devam etti: “Soilmec olarak tüm dünyada uyguladığımız stratejilerimizde en büyük önceliklerimizden biri, satış sonrası hizmetler kalitesini her zaman daha yukarıya çıkarmak. Ürünümüzü satmanın yanı sıra satışın ardından müşterilerimizle kurduğumuz ilişki ve onlar ihtiyaç duyduklarında sağladığımız desteğin kalitesi Soilmec’in kurumsal değerleri için çok önemli. Müşterilerimize, kalitesiyle kendini kanıtlamış ürünlerimizin yanı sıra nitelikli bir satış sonrası hizmetler de vaat ediyoruz.”

“Soilmec zemin teknolojileri alanında global bir marka”

Türkiye pazarında otuz, dünya pazarında ise elliyi aşkın yıldır faaliyet gösteren Soilmec’in tecrübelerinden, faydalanmak istediklerini belirten Partner Makine Kurucu Ortaklarından Alper Kaya, Soilmec ile olan anlaşmalarını şöyle değerlendirdi: “Türkiye pazarında uzun yıllardır başta fore kazık makineleri ve ankraj ekipmanları ile yer alan Soilmec’in sadece Türkiye’de değil tüm dünyadaki faaliyetlerini takip ediyorduk. Baktığınızda Soilmec bu zamana kadar standart işlerin dışında birçok özel proje de gerçekleştirmiş. Belli bir üretim kapasitesine ulaşarak satış yapma düşüncesinin dışında Soilmec’in teknolojisini sürekli geliştiren ve daima ileri bakan bir anlayışı var. Zemin teknolojileri konusunda global ölçekteki marka bilinirliği, uzun yıllara dayanan tecrübesi, yedek parça ve teknik destek konusundaki lojistik yakınlığı ve gelecek konusunda beklentilerimizin örtüşmesi bu anlaşmanın başlıca sebepleri oldu.”

“Yeni projeler ve dönüştürülebilir teknoloji ile müşterilerimize farklı çözümler sunmak istiyoruz”

Öncelikli hedeflerinin pazar payı olmayıp; müşteriler ile uzun vadeli güven odaklı ilişkiler kurmak, bunu korumak ve ulaşılabilirliklerini arttıracak bir yapılanma olduğunu söyleyen Kaya, Soilmec ile olan iş birliğini alanında uzman ekip ve doğru projelerle desteklemek istediklerini ifade ederek, buna odaklandığımızda diğer alanlarda da büyüyeceklerine inandıklarını kaydetti. Son yıllarda zemin teknolojileri sektöründe de yeni oyuncuların pazarda aktif olduğunu belirten Kaya, “Rekabette en büyük avantajımız, dünyanın en büyük zemin teknolojileri uygulamalarını gerçekleştiren Trevi Group bünyesindeki tecrübe ve teknolojiyi müşterilerimizin hizmetine sunuyor olmaktır. Yeni ataşmanlarla ve uygulamalarla müşterilerimizin rekabet gücünü arttıracağız.” ifadelerini kullandı.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina