Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2014
İş Makinası - SSAB, Hardox Wearparts ağı ile büyüyor
SSAB, Hardox Wearparts ağı ile büyüyor

Türkiye yapılanmasını daha da güçlendiren ve Hardox Wearparts ağını genişletmeyi hedefleyen SSAB, işletmelere sağladığı işlenmiş ürün tedariği ve hızlı servis altyapısı ile büyümesi sürdürüyor.

Dünya genelinde yaklaşık 9 milyon ton üretim kapasitesi ile özel çelikte lider şirketler arasında yer aldığı belirtilen SSAB'nin geçtiğimiz aylarda 40. yaşını kutlayan yüksek dayanımlı çelik ürünü Hardox, 40’tan fazla ülkede faaliyet gösteren 140’ı aşkın ve yüzde 80’i bağımsız işletmeciler tarafından işletilen Hardox Wearparts ile son kullanıcıya kaliteli ve hızlı çözümler sunuyor.


Konuyla ilgili düzenlenen basın toplantısına, SSAB Türkiye Genel Müdürü Lemi Özden, Hardox  Aşınma Servisleri Müdürü Dinçer Dinç, SSAB Türkiye Pazarlama Müdürü Emre Aytaç, Çolakoğlu Makina Genel Müdürü Kubilay Özçelebi ve Proje Müdürü Hakan Moradaoğlu katıldı.

Aşınma Servisleri Müdürü Dinçer Dinç, “Türkiye, ciddi ve kaliteli maden rezervlerine sahip,  yer altı kaynakları yönünden dünya madenciliğinde adı geçen 132 ülke arasında toplam üretim değeri itibariyle ilk 20 içinde yer alırken, maden çeşitliliği itibariyle 10'uncu sırada yer alıyor. Türkiye başta endüstriyel ham maddeler olmak üzere, metalik madenler, enerji ham maddeleri ve jeotermal kaynaklar açısından zengin bir konumda. Son yıllarda yapılan yatırımların artması ve bu madenlerin işlenmeye başlanması ile sektörde ciddi bir büyüme söz konusu" dedi.

Günümüzde dünyada ticareti yapılan 90 çeşit madenden 77'sinin Türkiye'de olduğunu ifade eden Dinç, bu alanda Hardox Wearparts merkezleri ile etkin varlık göstereceklerini belirtti. Nitelikli ürün temininin önemini de vurgulayan Dinçer Dinç, yüksek aşınma mukavemeti ile 2-3 kat daha fazla dayanıklılık gösteren Hardox 550 veHardox 600 ürünlerinin madencilik sektörünün önemli bir tamamlayıcısı olacağının altını çizdi.

 

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina