Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2019
İş Makinası - SSAB’den çeliğin verimini artıracak mobil uygulamalar
SSAB’den çeliğin verimini artıracak mobil uygulamalar

SSAB’den çeliğin verimini artıracak mobil uygulamalar

Dünyanın önde gelen yüksek dayanımlı çelik üretcilerinden SSAB, müşterilerinin ürünleri daha verimli kullanmasını sağlayacak çeşitli ücretsiz mobil uygulamalar geliştirdi. App Store ve Google Play'den indirilebilen bu uygulamalar, müşterilerin yüksek dayanımlı SSAB çelikleri Hardox® aşınma plakası ve Strenx® performans çeliği kullandıkları takdirde ne kadar tasarruf edebileceklerini hesaplamasını sağlıyor.

Son yıllarda geliştirilen ve zenginleştirilen bu popüler uygulamalar arasında WearCalc ve WeldCalc dikkat çekiyor. WearCalc, kullanıcıların belirli bir kullanım alanı için farklı Hardox® sınıflarını karşılaştırmasına ve standart kalite çelikten yüksek dayanımlı çeliğe geçerse servis ömrü ve yük kapasitesinde yaşayacağı artışı hesaplamasına yardımcı oluyor. Mobil uygulama ayrıca erozyon aşınması, sürtünme aşınması ve darbe aşınmasını öngörmede de kullanılabiliyor.

WeldCalc ise kaynakçıların Strenx® veya Hardox® çeliklerde akıllı ve güvenli bir kaynaklama süreci oluşturmasına yardım ediyor. Kullanıcı sadece parametreleri girer ve birkaç saniye içinde önerilen makine ayarlarını, sıcaklığı, ısı girdisini ve risk analizini görebiliyor.

SSAB, sadece yük kapasitesini artırmakla kalmayıp çevresel etkisini de azaltmak isteyenler için yeni bir mobil uygulamayı daha hizmete sunuyor. SSAB EcoUpgraded uygulamasıyla müşterilere, yüksek dayanımlı çeliğe yükseltilen bir ürünün yaşam döngüsü süresince CO2 emisyonları ve yakıt tüketiminin azaltılmasına nasıl katkıda bulunabilecekleri gösteriliyor. Müşteriler ayrıca farklı opsiyonları seçerek operasyon sırasındaki tasarrufları ya da kapasite artışlarını görüntüleyebiliyor.

Mobil uygulamanın özellikleri ve yararları

SSAB'nin çekici ve sezgisel ara yüze sahip olan uygulamaları sonuçları saniyeler içinde hesaplayarak, kolayca anlaşılabilen bir formatta sunuyor. Kullanıcılar sonuçları kaydetmeyi, göndermeyi veya iş arkadaşlarıyla paylaşmayı seçebiliyor. Ayrıca, kullanıcıların mobil uygulamada gördüğü ürün verileri her zaman güncel tutuluyor.

Uygulamalar müşterilere avantajlı ve eyleme geçirebilecek nitelikte pek çok bilgi sağlıyor:

• Belirli bir kullanım alanı ve aşınma türü için en iyi çeliği optimize edebilme yetisi

• Ekipmanın servis ömrünü uzatma

• Ürün ağırlığını azaltma ve yük kapasitesini artırma

• Yakıt tasarrufunu iyileştirme

• Çevresel etkileri azaltma

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina