Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2019
İş Makinası - STFA Grubu’nda önemli görev değişiklikleri
STFA Grubu’nda önemli görev değişiklikleri

STFA Grubu’nda önemli görev değişiklikleri

Türkiye’nin en köklü inşaat şirketleri arasında yer alan STFA Grubu’nda iki önemli görev değişikliği gerçekleşti. STFA İnşaat Grubu Genel Müdürlüğü görevine Recep Çimen atanırken, 2013 yılından bu yana Grup CEO’luğunu ve İnşaat Grubu Genel Müdürlüğü’nü yürüten Aslan Uzun da görevinden ayrıldı.

1986 yılında STFA Grubu’na katılan Recep Çimen, STFA İnşaat Grup şirketleri bünyesinde sırasıyla Mekanik İşler Direktörlüğü ve STFA Makine Grubu Genel Müdür Yardımcılığı görevlerini üstlendi. Çimen, son olarak Umman Bölge Başkanlığını da kapsayan STFA İnşaat Grup Başkan Yardımcılığı görevini yürütüyordu.

2013 yılında Enerji Grubu ile birlikte STFA Grubu’na katılan ve 31 Temmuz 2018 tarihi itibariyla grup CEO’luğunu ve STFA İnşaat Grubu Genel Müdürlüğü’nü yürüten Aslan Uzun 16 Temmuz 2019 tarihinde görevinden ayrıldı. Yeni bir atama yapılıncaya kadar, Grup CEO görev ve sorumlulukları Yönetim Kurulu Başkanlığı uhdesinde olacağı açıklandı.

STFA Grubu adına açıklama yapan Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Nas, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada “Kariyer planları doğrultusunda görevinden ayrılan Sayın Aslan Uzun’a grubumuza yaptığı değerli katkılar için teşekkür ediyor, Sayın Recep Çimen’i de şimdiye kadar ifa ettiği farklı görevlerde olduğu gibi yeni görevinde de değer katmaya devam edeceği ve başarılı olacağı inancıyla kutluyorum.” ifadelerini kullandı.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina